A-Visit till Förskolan Hoppet

Visning av Förskolan Hoppet – ett innovationsprojekt för fossilfri byggnation.
15 juni klockan 16.00 eller 17.00. OBS! Föranmälan krävs!

”I det här projektet har vi låtit klimatpåverkan vara styrande för gestaltningen. Det betyder att alla designbeslut har vägts mot dess miljömässiga påverkan. Även omvänt, har vi löst miljömässiga utmaningar med god gestaltning. På det sättet har vi arbetat med gestaltning i symbios med klimatpåverkan. Det kallar vi hållbar arkitektur.”

Förskolan Hoppet på Backa Kyrkogata presenteras och visas av arkitekten Andreas Lebisch, LINK arkitektur och landskapsarkitekten Cecilia Gärde, MARELD Landskapsarkitekter, tillsammans med projektledaren Anders Hall, Lokalförvaltningen i Göteborgs Stad.

Vi ses vid entrén på Backa Kyrkogata 11 onsdag 15 juni och har två starttider 16.00 respektive 17.00, du anmäler dig till EN av dem, först till kvarn.
Anmäl dig till vastra.gotaland@arkitekt.se

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Chalmers Arkitektur Examensutställning 2023
Visning

Chalmers Arkitektur Examensutställning 2023

Chalmers Arkitektur bjuder in till sin stora årliga examensutställning där 100+ nyexaminerade arkitekter ställer ut sina arbeten.

Datum::
Forum – återbruk och cirkulärt byggande
Event

Forum – återbruk och cirkulärt byggande

Välkomna till en eftermiddag med föreläsningar och samtal om Återbruk och cirkulärt byggande!

Datum::
A Swedish approach to Sustainable Rebuilding of Ukraine
Event

A Swedish approach to Sustainable Rebuilding of Ukraine

Seminarium om kapacitetsbyggande för hållbar återuppbyggnad i Ukraina. Seminariet är det sista i projektet Framtidsbilder för Ukraina som stöder ukrainska arkitekter och planerare under kriget genom att skapa möten med svenska kolleger.

Datum::
Anmälan är stängd