A-Visit till Förskolan Hoppet

Visning av Förskolan Hoppet – ett innovationsprojekt för fossilfri byggnation.
15 juni klockan 16.00 eller 17.00. OBS! Föranmälan krävs!

”I det här projektet har vi låtit klimatpåverkan vara styrande för gestaltningen. Det betyder att alla designbeslut har vägts mot dess miljömässiga påverkan. Även omvänt, har vi löst miljömässiga utmaningar med god gestaltning. På det sättet har vi arbetat med gestaltning i symbios med klimatpåverkan. Det kallar vi hållbar arkitektur.”

Förskolan Hoppet på Backa Kyrkogata presenteras och visas av arkitekten Andreas Lebisch, LINK arkitektur och landskapsarkitekten Cecilia Gärde, MARELD Landskapsarkitekter, tillsammans med projektledaren Anders Hall, Lokalförvaltningen i Göteborgs Stad.

Vi ses vid entrén på Backa Kyrkogata 11 onsdag 15 juni och har två starttider 16.00 respektive 17.00, du anmäler dig till EN av dem, först till kvarn.
Anmäl dig till vastra.gotaland@arkitekt.se

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Årsmöte SAVG
Sveriges Arkitekter Västra Götaland

Årsmöte SAVG

Kallelse och dagordning till Årsmöte för Sveriges Arkitekter Västra Götaland – till dig som är medlem i Sveriges Arkitekter.

Datum::
Det vackra och det hållbara måste gå hand i hand
Sveriges Arkitekter Jönköping-Kronoberg

Det vackra och det hållbara måste gå hand i hand

Sveriges Arkitekter Jönköping-Kronoberg välkomnar alla till ett föredrag och samtal med Rahel Belatchew.

Datum::
Träffa de nominerade – Planpriset
Event

Träffa de nominerade – Planpriset

Den 9 april delar vi ut priser till Sveriges bästa arkitektur 2023. I år får du möjligheten att träffa de nominerade, som själva får berätta om arbetet bakom sitt nominerade projekt.

Datum::