A-Visit till Förskolan Hoppet

Visning av Förskolan Hoppet – ett innovationsprojekt för fossilfri byggnation.
15 juni klockan 16.00 eller 17.00. OBS! Föranmälan krävs!

”I det här projektet har vi låtit klimatpåverkan vara styrande för gestaltningen. Det betyder att alla designbeslut har vägts mot dess miljömässiga påverkan. Även omvänt, har vi löst miljömässiga utmaningar med god gestaltning. På det sättet har vi arbetat med gestaltning i symbios med klimatpåverkan. Det kallar vi hållbar arkitektur.”

Förskolan Hoppet på Backa Kyrkogata presenteras och visas av arkitekten Andreas Lebisch, LINK arkitektur och landskapsarkitekten Cecilia Gärde, MARELD Landskapsarkitekter, tillsammans med projektledaren Anders Hall, Lokalförvaltningen i Göteborgs Stad.

Vi ses vid entrén på Backa Kyrkogata 11 onsdag 15 juni och har två starttider 16.00 respektive 17.00, du anmäler dig till EN av dem, först till kvarn.
Anmäl dig till vastra.gotaland@arkitekt.se

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR
Kurs

BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR

YH-utbildningen BIM verktyg: punktmolnsmodellering och Virtual Reality passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
Studio B3 – Stockholm Design Week
Event

Studio B3 – Stockholm Design Week

Under Stockholm Design Week är du välkommen att besöka oss dagtid klockan 9–17, mån-fre, samt på våra kvällsevenemang. Mässmingel Tisdag...

Datum::7 februari kl.18-22 och 9 februari kl.17-21