ArkitekturSverige - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter
Mingel Arkitekturgalan 2015. Foto: Jonas Eriksson

Mingel Arkitekturgalan 2014. Foto: Jonas Eriksson

 

ArkitekturSverige, som visar bredden av årets projekt, har växt till en omtyckt del av Arkitekturgalan. Ifjol slog inlämningen rekord: nästan 400 bidrag kom in. Hur många det blir i år beror på dig!

Skicka in projekt i alla former av arkitektur till ArkitekturSverige! Var stolt – skicka in dina egna verk. Var generös – skicka in dina kollegers och vänners. Projektet ska befinna sig på svensk mark och kan vara allt från idéförslag till färdigställt projekt. Tänk stort, tänk litet, tänk guldkorn, tänk hela Sverige och dela med dig av din kännedom om lokala projekt med god arkitektur.

Årets ArkitekturSverige innehåller en fördjupad analys och en trendspaning med utgångspunkt av de inskickade projekten. I år kommer tre projekt att lyftas fram lite extra och arkitekt och byggherre kommer tillsammans få möjlighet att presentera sitt projekt på scen.

Skicka in ett eller flera förlag till oss genom att fylla i formuläret. Bifoga också en bild på projektet som kan användas i presentationen eftersom ett urval av de inskickade projekten ska visas på scen under Arkitekturgalan. Sista datum för inlämning är den 4 november.

Formuläret är stängt nu. Tack för alla bidrag!