Almedalsveckan 2019 med studenterna - Sveriges Arkitekter

Arkitektstudenterna bjuder in till en framtidsverkstad om städer. Utifrån två enkla frågeställningar kommer det diskuteras hur staden kan se ut och hur den kan utvecklas från idag: Vad kommer finnas i framtidens städer? Vad kommer försvinna från dagens städer? Programpunkten innehåller en utställning av Sveriges Arkitekter Studenternas prognoser om framtidens städer och deltagarna bjuds in till att på samma sätt utmana tanken om framtidens städer. Och vi vill veta just din framtidsspaning!

Klicka här för att skriva på vår enkät! Alla svar är bra svar!

Framtidsverkstaden drar igång kl 17 med en introduktion av ämnet samt korta intervjuer med medverkande. Därefter uppmuntras deltagande i vår framtidsverkstad. Under kvällen kommer fler intervjuer att genomföras och framtidsverkstaden kommer övergå i mingel och samtal.

Eventet är en uppmaning till alla som arbetar med eller har intresse av att bygga vår nutid samt framtida stad. Sveriges Arkitekter Studenterna är övertygade om att unga kan bidra med ett nytt perspektiv och vi vill med framtidsverkstaden låta nästa generation komma till tals.

Klicka här för att komma till det officiella programmet.

Vill du komma och besöka oss den 3:e juli? Klicka här för att anmäla dig till eventet.