Retorik och presentationsteknik i Steg 3 var värdefullt

Arkitekten Charlotta Selberg är ansvarig arkitekt SAR/MSA och delägare på Stark Arkitekter i Luleå. Hon har snart avslutat 2022 års upplaga av Steg 3 – Arkitektens ledarskap.

Varför ville du gå den här kursen?

– Jag vill bli en bättre ledare. Även om jag inte har personalansvar just nu så behöver jag som arkitekt alltid kunna leda projekt. Sen var jag också nyfiken på de delar som handlar om hur jag som person kan utvecklas – både att förstå mig själv och hur jag kommunicerar med mottagaren.

Levde kursen upp till dina förväntningar?

– Ja absolut. Kursen innehöll också bra delar som jag kanske inte hade förväntat mig. Till exempel retorik och presentationsteknik var värdefullt.

Hur har det varit att alla kurspass är på internat?

– Det är bra och gör det lättare att fokusera på utbildningen. Att det är en trevlig grupp, som man kan prata med om allt möjligt, är också bra. Jag lär mig av såväl kursledarna som av de andra deltagarna.

Är det något speciellt som du tyckte var bra?

– Jag tycker framför allt att kursen var bra uppbyggd och följde en bra röd tråd. Eftersom jag inte känner mig så bekväm med att prata inför en grupp var presentationstekniken bra för mig. Jag har fått många verktyg med mig som jag redan har stor nytta av i min vardag.

Skulle du kunna rekommendera andra att gå den här kursen?

– Ja det kan jag absolut göra! Det är tråkigt att den snart är slut.

Kontakt

Vill du veta mer om våra kurser?

Kontakt

Eva Minoura

Programansvarig arkitektur/kompetensSkicka e-post08-505 577 46
Kontakt

Ingegärd Gyllenswärd

Arkitekturteamschef / programansvarig arkitektur/kompetensSkicka e-post08-505 577 48