H22 – vill du bli volontär?

Vi behöver din hjälp under H22 – stadsmässan i Helsingborg den 30 maj – 3 juli i sommar. Bli ett av våra ansikten utåt under någon eller några dagar, tillsammans med studenter från  SLU och LTH.

Vi tror att det är ett gyllene tillfälle för oss arkitekter och för dig att synas, lyssna och diskutera med många besökare från när och fjärran.

Sveriges Arkitekter Skåne anordnar en mötesplats ”Parapeten – arkitektur, form och design” utomhus intill H55 paviljongen, som uppfördes till den stora H55 utställningen och återuppfördes till H99 utställningen.

Här kommer vi att visa vår nya arkitekturfilm med skånsk profil. Vi visar också utställningen Woodlife, en träpavoljong samt en pergola som är en ”blinkning” till Pelle Fribergs legendariska zebrapergola som fanns under H55. Här slår man sig ner, samtalar och tar en fika med en skön känsla av försommar vid sundet.

Hör av dig!

Det kommer att bli olika evenemang på vår mötesplats men också tid att bara träffas. Hör av dig om du har lust och möjlighet att finnas på plats, så återkommer vi till dig.

Kontakta Agneta Hammer på e-post agnetahammer@gmail.com eller på telefon: 0707-81 23 57.

Hälsningar
Sveriges Arkitekter Skåne