Träffa oss på H22 i Helsingborg

Sveriges Arkitekter Skåne deltar på City Expo H22 i Helsingborg mellan den 30 maj – 3 juli 2022. Kom och träffa oss, var med som värd eller skapa ett eget event.

Läs mer

20 år med Skånes arkitekturpris

Skånes arkitekturpris firar 20-årsjubileum – priset har därför en given plats på H22. Sveriges Arkitekter Skåne hyllar jubilaren med en film om priset. Till filmen hör en katalog som både finns som tryckt produkt och här i digital form. Här hittar du även en presentation av samtliga vinnare från 2001 och framåt.

Läs mer och se filmen

Se alla våra event på H22

Se fler event
Chalmers Arkitektur Examensutställning 2023
Visning

Chalmers Arkitektur Examensutställning 2023

Chalmers Arkitektur bjuder in till sin stora årliga examensutställning där 100+ nyexaminerade arkitekter ställer ut sina arbeten.

Datum::
Utställningen NK:s möbler
Visning

Utställningen NK:s möbler

Under nära sju decennier tillverkade NK sina möbler i Nyköping. Produktionen vid NK:s verkstäder är en viktig del av svensk...

Datum::
Sommarmingel
Sveriges Arkitekter Skåne

Sommarmingel

Välkommen till Sveriges Arkitekter Skånes och Form/Design Centers sommarmingel där Malmös kommande arkitekturhändelser presenteras. Vi bjuder på musik, jordgubbar och väl kylt bubbel!

Datum::
Stadsgårdsterminalen Social Club
Event

Stadsgårdsterminalen Social Club

Varmt välkommen på det sista samtalet före sommaren! Vi kommer prata om det magiska ämnet: att skapa kulturellt innehåll i staden. Och vi hoppas ni blir lika spralliga som vi när ni hör om det!

Datum::

Delta på vår mötesplats – eventerbjudande H22

Sveriges Arkitekter Skåne, i samarbete med Sveriges Arkitekter, deltar i H22. Vi vill fylla platsen med samtal kring vårt ämnesområde och erbjuder därför möjlighet att delta i vår satsning på arkitektur, form, design.

Läs mer och anmäl intresse

Originalet till pergolan inspirerar

Den pergola som är navet på Sveriges Arkitekters mötesplats på Parapeten under H22 har en celeber förlaga.

Läs om Zebrapergolan från H55

Vi behöver din hjälp – bli volontär!

Vi behöver din hjälp under H22 – stadsmässan i Helsingborg den 30 maj – 3 juli i sommar. Bli ett av våra ansikten utåt under någon eller några dagar, tillsammans med studenter från SLU och LTH.

Läs mer och anmäl dig

Tack till våra sponsorer

Ett varmt tack till de sponsorer och samarbetspartners som gör vår medverkan på H22 möjlig.

Tack alla samarbetspartners