Arkitekten i klimatomställningen – Stockholm

Hur bygger vi en hållbar framtid, vad är arkitektens roll och hur kan vi som yrkesgrupp bidra till ett hållbart byggande och att klimatmålen uppnås? En heldag som är helt kostnadsfri för små- och medelstora arkitektföretag.

Bygg- och fastighetsbranschen står inför stora klimatutmaningar de kommande åren. Med ett utsläpp som motsvarar drygt 20 procent av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser behöver hela branschen på kort tid ställa om för att ligga i linje med Parisavtalet och den svenska klimatlagen. Nya affärsmodeller, cirkulära processer, alternativa byggmaterial och innovativa lösningar kommer att bli en avgörande del när företagen säkrar sin framtida affär och konkurrenskraft.

RISE tillsammans med Sveriges Arkitekter genom Omställningslyftet bjuder nu in till en heldag om hur du och din organisation kan hålla takten i Sveriges klimatomställning.

Dagen kommer att innehålla delar som:

  • Arkitektens roll i omställningen
  • Arkitekters ledarskap i omställningen
  • Arkitekters verktyg för omställning
  • Klimatomställningens drivkrafter
  • Hur den nya efterfrågan kommer att se ut
  • Vad din organisation behöver för att ställa om

Varmt välkommen!

Relaterade kurser

Visa alla kurser
Cirkulär arkitektur för nyexaminerade arbetssökande – digitalt
Ny kurs för nyexade

Cirkulär arkitektur för nyexaminerade arbetssökande – digitalt

Sveriges Arkitekters kurs i cirkulär arkitektur riktar sig till dig som är nyexaminerad och arbetssökande. Vässa dina kunskaper inom cirkulär omställning och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Datum::
Social hållbarhet i den byggda miljön – Göteborg
Kurs

Social hållbarhet i den byggda miljön – Göteborg

Hur kan vi planera och utveckla livsmiljöer för att så många som möjligt ska känna sig trygga, jämlika och ha en god livskvalitet? Genom att ha ett socialt hållbart tänk i processer kring stad, bostad, offentliga platser, utbildning med mera ökar vi förutsättningarna för inkluderande och rättvisa samhällen.

Datum::
Anmälan är stängd
Facklig grundkurs – privat sektor
Kurs

Facklig grundkurs – privat sektor

Kursen är en introduktionskurs för dig som är förtroendevald på ett privat företag och som är ny i ditt uppdrag eller vill lära dig grunderna.

Datum::