Fest i Malmö

Fest i Malmö

Sveriges Arkitekter Skåne välkomnar alla medlemmar till en fest på Form/Design Center i Malmö.
Fest i Göteborg

Fest i Göteborg

Sveriges Arkitekter Västra Götaland och Göteborgs stads Jubileumsorganisation hälsar alla medlemmar välkomna till fest i Göteborg.
Fest i Stockholm

Fest i Stockholm

Stockholms arkitektförening välkomnar alla medlemmar till en fest i Slakthusområdet i Stockholm.
Fester i övriga landet

Fester i övriga landet

Flera av Sveriges Arkitekter Lokalföreningar välkomnar sina medlemmar till fest på sina respektive orter.

Ett jubileumsår värt att fira!

Två år har gått sedan vi senast minglade tillsammans. Den 10 mars 2020 var Arkitekturgalan den sista festen innan restriktionerna kom och nu hoppas vi på att bli en av de första. Ladda upp på kontoret eller hemma med den digitala livesändningen från Kulturhuset och förbered dig senare på fest! Sveriges Arkitekter fyller 20 år, Arkitekturgalan 10 år och våra priser jubilerar även de. Därför vill vi bjuda in till jubileumskalas runt om i landet för alla medlemmar för att fira arkitekten och arkitekturen. Eftersom det är en tid när vi inte ska resa mer än nödvändigt har vi bett lokalföreningarna att ordna med festligheter för att göra det så tillgängligt som möjligt. Se ovan var din närmsta fest finns, läs mer om upplägg och anmäl dig. Välkommen!

Arkitekturgalans partners

De företag vi samarbetar med kring galan stöttar bra arkitektur på olika sätt. I samband med Arkitekturgalan har de tagit fram flera intressanta erbjudanden till arkitektkåren. Vi riktar ett varmt tack till våra partner som möjliggör Arkitekturgalan 2022!

Se vad våra partners erbjuder