Partner till Arkitekturgalan 2022

De företag vi samarbetar med kring galan stöttar bra arkitektur på olika sätt. Vi riktar ett varmt tack till våra sponsorer som möjliggör Arkitekturgalan 2022!

Guldpartner

GROHE

GROHE är en världsledande leverantör av VVS-armatur och globalt varumärke, dedikerade att. GROHE är dedikerade att erbjuda innovativa produkter. Hitta de produkter som passar bäst. Lyxiga materialval. Prisbelönt design. Innovativ funktionalitet. Tidlös estestik. GROHE kommer även att dela ut Kasper Salin-priset i år.

Prispartner

Danske Bank

Danske Bank ger dig som medlem i Sveriges Arkitekter exklusiva förmåner som kan stärka din vardagsekonomi. Du får bland annat en egen personlig rådgivare, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och bolån med en konkurrenskraftig ränta. Danske Bank delar ut landskapsarkitekturpriset.

Sto Scandinavia

Sto Scandinavia förverkligar kreativa visioner med produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, betong och golv. Med innovativa lösningar och stor kunskap möjliggör vi resultat att vara stolt över – med kvalitet, estetik och hållbarhet i fokus. For the love of building. Omsorgsfullt byggande. Vi levererar snygg design, miljö- och energieffektiva lösningar. Sto Scandinavia delar ut Planpriset.

Scenografipartner

Stålbyggnadsinstitutet

Stål gör allt möjligt. Du är klok och framsynt, bara din fantasi sätter gränserna när du bygger i stål. Materialet är 100 procent cirkulärt i all evighet. Du väljer stålkonstruktioner som är demonterbara och binder samman alla dina materialval, hållfast och exakt. Din byggnad ges en unik gestaltning med spännvidder och former som gör dig odödlig. Den förskönar samhället och förenklar livet i generationer. Stålbyggnadsinstitutet är din källa till inspiration och kunskap.

Partner

AFRY

Vi hjälper våra kunder med kalkylering och rådgivning inom hela bygg och förvaltningsprocessen.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.​

AFRY cost management har varit partner sedan 2018, vi samarbetar med arkitekten där vi även i tidiga skeden beräknar projektets kostnad, och rådgiver i hur arkitekten både kan hålla budget och ändå verkställa sin vision. Tillsammans bidrar vi till ett framgångsrikt resultat för en hållbar samhällsbyggnad.

Artico

Aritco är en svensk prisbelönt tillverkare av hissar med fokus på design, innovation och säkerhet. Vi har hissar för alla miljöer, oavsett om den ska användas i ett köpcentrum, i ett hem eller på ett kontor. Idag finns våra hissar installerade på över 35 000 privata och publika platser över hela världen.

Schüco

Schüco utvecklar systemlösningar för fönster, dörrar, fasader, skjutsystem, säkerhetsteknik och solskydd. Utöver dessa innovativa produkter för bostäder och kommersiella byggnader erbjuder vi rådgivning och lösningar för alla byggprojektets faser – från den första idén till design, tillverkning och installation. Maskiner för tillverkning och starkt fokus på hållbarhet kompletterar utbudet av produkter och tjänster.

Planera med säkerhet – känn frihet i designen
Som skapare av byggnader designar du den värld vi lever i. Du är en expert, en designer och en visionär. Du imponerar med dina idéer. Ibland spektakulära, ibland mycket pragmatiska. Alltid med en önskan om att njuta av kreativ frihet utan att behöva ge avkall på planeringssäkerhet. När allt kommer omkring kräver era kunder dessa i tur och ordning. Det är därför du behöver pålitliga alternativ. Hos oss får du exakt det.

Tegelmäster

Vi är din långsiktiga, kunniga och innovativa partner för hållbara murverk.
Tegelmäster erbjuder produkter och tjänster som gör det möjligt att genomföra dina projekt, och att göra dem unika, hållbara och vackra. Genom engagemang, erfarenhet och hög service blir vi en partner
i projektet – oavsett storlek. Vi är med från ritbordet till färdigt projekt.