Partner till Arkitekturgalan 2024

De företag vi samarbetar med kring galan stöttar bra arkitektur på olika sätt. Vi riktar ett varmt tack till våra sponsorer som möjliggör Arkitekturgalan 2024.

Stålbyggnadsinstitutet

Stål gör allt möjligt. Du är klok och framsynt, bara din fantasi sätter
gränserna när du bygger i stål. Materialet är 100 procent cirkulärt i all
evighet. Du väljer stålkonstruktioner som är demonterbara och binder
samman alla dina materialval, hållfast och exakt. Din byggnad ges en unik
gestaltning med spännvidder och former som gör dig odödlig. Den förskönar
samhället och förenklar livet i generationer. Stålbyggnadsinstitutet är din
källa till inspiration och kunskap.

Tegelmäster

Vi är din långsiktiga, kunniga och innovativa partner för hållbara murverk.
Tegelmäster erbjuder produkter och tjänster som gör det möjligt att genomföra dina projekt, och att göra dem unika, hållbara och vackra. Genom engagemang, erfarenhet och hög service blir vi en partner
i projektet – oavsett storlek. Vi är med från ritbordet till färdigt projekt.

Artex

I nästan 100 år har Artex producerat textilprodukter som håller i tiden. Med fokus på hållbarhet kan vi förverkliga dina visioner genom att erbjuda expertis och kompetens inom tillverkning och uppgradering av möbler, överdrag och andra interiörer. Artex fabrik i Mjölby är tillräckligt stor för att klara storskalig produktion och tillräckligt liten för att erbjuda personlig service. Upptäck en hållbar framtid med Artex.

Danske Bank

Danske Bank i Sverige är en bank för hela din ekonomi, oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi hjälper privatpersoner och företag fatta beslut och välja väg framåt. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att frigöra potentialen för framtiden.

Danske Bank ger dig som medlem i Sveriges Arkitekter exklusiva förmåner som kan stärka din vardagsekonomi. Du får bland annat en egen personlig rådgivare, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och förmånlig ränta på ditt bolån och ditt sparande.

Milient

Milient är störst i Norden på tid- och projektsystem. Med över 20 års erfarenhet arbetar vi varje dag med att ta fram lösningar som gör vardagen enklare för projektorienterade branscher, så som arkitekter och ingenjörer. Med andra ord, vi har allt du behöver för att effektivisera ditt administrativa arbete – så att du kan fokusera på er kärnverksamhet.

Mer om arkitekturgalan 2024