Köp biljett till Arkitekturgalan 2024

Säkra din plats till 2024-års Arkitekturgala. I år är enda chansen att ta del av galan att vara på plats i Malmö. Den kommer inte att livesändas.

FULLBOKAT

Det går tyvärr inte längre att köpa biljett.

Tidigare har Arkitekturgalan oftast ägt rum i Stockholm. Förra året var den i Göteborg och år förflyttar den sig till Malmö. Det gör den bland annat för att lyfta lokala exempel på hur en specifik plats på ett inspirerande sätt arbetar med arkitekturen som dirigent och ledare i flera angelägna projekt. Till programmet knyts även lokala projektbesök, vilket ger eventet en större platsspecifik dimension än tidigare.

Under dagen tar vi avstamp i våra priser och belönar/pratar om arkitektur tillsammans med såväl byggherre och arkitekt – om det som ger förutsättningar (politiken), där det händer (kommunen) och de för vilka de flesta projekt görs (allmänheten som ”brukare”). Vinnarna av presenteras med ett större fokus på varför projekten vinner och processen som lett dit.

När: Tisdag den 9 april 2024
Tid: Klockan 13.00–21.00
Var: Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö

Priser

  • Ordinarie* 700 kronor (875 kronor inkl. moms)
  • Icke medlem 1 200 kronor (1 500 kronor inkl. moms)
  • Student/Arbetssökande 260 kronor (325kronor inkl. moms)

*Ordinarie biljett gäller medlem i Sveriges Arkitekter, Byggherrarna och anställda i Malmö stad.

Missa inte – dagen efter galan!

Upplev arkitekturen på plats i Malmö. Passa på att besöka några av Malmös arkitektoniska pärlor. På förmiddagen, dagen efter Arkitekturgalan, ordnar Malmö Stad och Trafikverket visningar av olika platser i staden. FULLBOKAT!

Frågor

Undrar du över något? Kontakta projektkoordinator Lena Engelbrekt på mejl lena.engelbrekt@arkitekt.se

Press

Mejla till presschef Elisabet Näslund för pressfrågor och ackreditering.