Se förslagen i tävling om Tegelbruksområdet i Tomelilla

Publicerad: 2023-10-31

Tomelilla kommun har bjudit in till projekttävling gällande gestaltning av Tegelbruksområdet intill Tomelilla tätort. Tävlingsperioden är avslutad och bidragen ska nu bedömas av juryn. Se de fyra förslagen.

Se de fyra förslagen i projekttävlingen om Tegelbruksområdet i Tomelilla.

Tegelbruksområdet ligger sydost om Tomelilla tätort och inom det som kallas Ullstorp. Ullstorp är delvis bebyggt med en blandad karaktär där bostadstomter i varierande storlek med villor möter hästgårdar, verksamheter och naturområde.

Syftet med tävlingen var bland annat att få inspiration och idéer till kommunens diskussion om hur Tegelbruksområdet kan gestaltas och utvecklas, med särskilt fokus på innovativ planering av småskaliga boendemiljöer i kombination med biologisk mångfald.

Nu är tävlingsperioden slut och fyra förslag ska nu bedömas av juryn.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Tävling om Skellefteå resecentrum är avslutad
Tävlingar

Tävling om Skellefteå resecentrum är avslutad

En vinnare är utsedd i tävlingen om Skellefteå resecentrum. Kommunen anordnade en inbjuden projekttävling där fyra team efter prekvalificering valdes ut för tävlan.
Publicerad:
Nu startar tävling om Ulricehamns kulturhus
Tävlingar

Nu startar tävling om Ulricehamns kulturhus

Ulricehamns kommun anordnar en inbjuden projekttävling för fyra tävlande om gestaltning av Ulricehamns kulturhus och omgivande mark på Marknadsplatsen i Ulricehamn.
Publicerad: