Resultatet av årets löneenkät är klar

Publicerad: 2024-01-16

Nu har vi sammanställt resultatet av förra årets löneenkät som gick ut till alla yrkesverksamma medlemmar. Den färdiga lönestatistiken hittar du på Saco lönesök. Vi riktar ett varmt tack till alla som har svarat på enkäten.

I mitten av oktober förra året skickade vi ut löneenkäten till alla yrkesverksamma medlemmar. Svaren på enkäten ligger till grund för den lönestatistik som ligger i Saco Lönesök och i broschyren Din lön. Siffrorna kan användas till exempel om du är nyexaminerad och vill veta ingångslöner, inför en anställningsintervju eller om du ska söka ett nytt jobb och vill veta hur löneläget ser ut. Det är också viktigt att fackförbunden har koll på lönenivåerna på arbetsmarknaden för att kunna jämföra lön och löneutveckling i olika branscher.

Hur får jag tillgång till statistiken?

Du kan ta del av den nya samlade lönestatistiken på Saco lönesök (endast för medlemmar). Inom kort kommer du att kunna ladda ner broschyren Din lön med den samlade statistiken för just arkitektkåren. Vi sammanställer den just nu.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Tack för att du svarade på löneenkäten
Lön

Tack för att du svarade på löneenkäten

Varje höst skickas en löneenkät till Sveriges Arkitekters yrkesverksamma medlemmar. Enkäten är nu stängd och resultatet presenteras i mitten av januari. Tack för att du deltog!
Publicerad:
Därför ska du svara på löneenkäten
Lön

Därför ska du svara på löneenkäten

Varje höst skickas en löneenkät till Sveriges Arkitekters yrkesverksamma medlemmar. Och varje gång önskar vi att så många som möjligt ska svara på enkäten. Varför är det så viktigt?
Publicerad:
Årets löneenkät är här
Lön

Årets löneenkät är här

Nu skickar vi ut årets löneenkät till alla yrkesverksamma medlemmar. Den tar bara några minuter att fylla i. Den färdiga lönestatistiken kan du sedan använda för att checka av ditt löneläge eller ha som underlag under lönesamtal.
Publicerad: