Nominerade till Vårdbyggnadspriset 2023

Publicerad: 2023-11-01

Nu är det klart vilka byggnader som är nominerade till Vårdbyggnadspriset 2023. Juryn har fastnat för sju förslag i två olika kategorier.

Vårdbyggnadspriset delas ut i två kategorier – “Rum för vård” och “Rum för omvårdnad”. Båda omfattar byggprojekt för ny-, till- eller ombyggnad av byggnader för vård och omsorg. Priserna avser projekt som är tagna i bruk och färdigställda under den senaste femårsperioden.

De nominerade är:

Rum för vård

Rum för omvårdnad

Vinnarna presenterades under Forum Vårdbyggnads höstkonferens den 16–17 november i Stockholm.

Sveriges Arkitekter väljer att samarbeta med aktörer som lyfter fram och premierar bra arkitektur i den viktiga samhällsinfrastrukturen. Därför uppmärksammar vi Vårdbyggnadspriset. Sveriges Arkitekter har också varit prisjurysekreterare genom Ingegärd Gyllenswärd.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Vinnare 2023 års Vårdbyggnadspris
Vårdbyggnadspriset

Vinnare 2023 års Vårdbyggnadspris

Forum vårdbyggnad har utsett vinnarna av 2023 års Vårdbyggnadspris. Vinnarna tog emot sina diplom under Forum Vårdbyggnads höstkonferens.
Publicerad:
Vinnare av Vårdbyggnadspriset 2021
Vårdbyggnadspriset

Vinnare av Vårdbyggnadspriset 2021

Forum vårdbyggnad har utsett vinnarna av Vårdbyggnadspriset 2021. Två vinnare har utsetts i kategorierna större respektive mindre.
Publicerad:
Nominerade till Vårdbyggnadspriset 2021
Vårdbyggnadspriset

Nominerade till Vårdbyggnadspriset 2021

Nu är det klart vilka vårdbyggnader som Forum vårdbyggnad har nominerat till priset 2021. Juryn har bedömt 26 inkomna förslag varav 5 har valts ut att gå vidare. Vinnare avslöjas den 18–19 november.
Publicerad: