Gala och pub i Västerås

Publicerad: 2022-03-25

När Arkitekturgalan är slut är det fest. Alltså riktiga fysiska fester där vi äntligen får mötas på riktigt igen. Vi bad Sveriges Arkitekter Västmanlands ordförande Ingrid Legrell Crona berätta mer om deras fest.

När och var är er fest?

– Vi har en jubileumspub hos Archus, Kopparbergsvägen 8, Västerås. Om man vill följa liveutsändningen kommer man kl 16.00, annars kl 17:30 då buffébordet är dukat.

Hur gör jag om jag vill komma på er galafest?

– Då anmäler du dig på vastmanland@arkitekt.se senast 31 mars.

Vad kan jag som besökare se fram emot under festkvällen?

– Att du får träffa många kollegor som du kanske inte sett på länge. Du får också god mat och dryck, intressanta berättelser om den pågående omvandlingen av Kopparlunden från industriomåde till en levande stadsdel i centrala Västerås.

Varför vill ni anordna en efterfest till Arkitekturgalan? Vilka är ni som är engagerade?

– Vi har längtat efter att kunna träffas igen efter alla teamsmöten och hade tänkt att det snart var dags för en arkitektpub, som är en återkommande aktivitet i föreningen. Nu såg vi möjligheten att göra det till en jubileumspub och hoppas att många också vill följa livesändningen från prisutdelningen tillsammans. Vi är styrelsen i Sveriges Arkitekter Västmanland i samarbete med Archus i Västerås.

Hur ni förbereder er inför den 7 april?

– Vi bjuder in medlemmarna via medlemsbrev och hoppas på muntlig spridning på kontor och andra sammanhang där medlemmarna träffas.

Vad är er förhoppning med kvällen?

– Vi hoppas att vi är många som längtat efter att träffa kolleger och gillar mingel, prat och god mat!

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Vinnare utsedd – Arkitekturpris i Västmanland 2024
Västmanland

Vinnare utsedd – Arkitekturpris i Västmanland 2024

Fredriksbergsbadet i Västerås vinner 2024 års Arkitekturpris i Västmanland. Det tillkännagavs vid Sveriges Arkitekter Västmanlands årsmöte den 8 april 2024.
Publicerad: