Gala och fest på UMA

Publicerad: 2022-03-25

När Arkitekturgalan är slut är det fest. Alltså riktiga fysiska fester där vi äntligen får mötas på riktigt igen. Vi bad Sveriges Arkitekters lokalstyrelse på UMA berätta mer om deras fest.

När och var är er fest?

– Vår fest hålls på arkitekthögskolan i Umeå på Östra Strandgatan 30. Vi drar igång festen klockan 19, men visar även galan på storbild mellan 13:30 och 17:30 på samma plats.

Hur gör jag om jag vill komma på er galafest?

– Anmälan sker via formuläret i inbjudan, som du även kan hitta på vår facebooksida, Sveriges Arkitekter UMA.

Vad kan jag som besökare se fram emot under festkvällen?

– Kvällen börjar på UMA där vi bjuder på middag där vi bjuder på en lyxig men något enklare middag (så det är bra att inte komma vrålhungrig), dryck och en eller annan aktivitet. Lite senare framåt kvällen rör vi oss från UMA in mot stan till en inte ännu bestämd krog. Det blir en sprudlande kväll! 

Varför vill ni anordna en efterfest till Arkitekturgalan? Vilka är ni som är engagerade?

– Vi som organiserar är styrelsen i SA-studenterna på UMA och vi är helt enkelt väldigt taggade på hela grejen, både galan och jubileumsfesten! 

Hur ni förbereder er inför den 7 april?

– -Vi jobbar just nu för att fylla hela dagen med god mat, bra musik, lyxigt fika, aktiviteter och andra trevligheter. Vi har mejlat och frågat Rem Koolhaas om han vill komma och tala men det är inte klart ännu om han kommer eller inte.

Vad är er förhoppning med kvällen?

– Vi ser fram emot att hänga med en härlig blandning av studenter och yrkesverksamma. Kanske byggs en eller annan bro? Eller kanske har vi bara väldigt trevligt!   

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Stadsvandring Köpenhamn
Inspirationsbank

Stadsvandring Köpenhamn

Ett projekt genomfört av elever på Sveriges Arkitekter Alnarp.
Publicerad:
Kick-off
Inspirationsbank

Kick-off

Ett projekt genomfört av elever på HDK-Valand.
Publicerad: