Lindfors Arkitektkontor AB

Vi vill skapa god arkitektur med väl fungerande, vackra miljöer som ger mervärden för våra kunder och den omgivning vi lever i.

Kontoret startades 1958. Vi arbetar med många olika typer av objekt; hus- och inredningsprojektering, kontor, lokaler, industrier, bostäder, kyrkor, lokalplanering och design. Sen mitten av 90-talet arbetar vi med flexibla kontor och verksamhetsförändring. Mycken erfarenhet har byggts upp och vi har skapat många flexibla kontor. Vi vill rita och inspirera till stimulerande och effektiva lösningar och skapa stödjande verktyg för verksamheten. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och strävar efter att vara lyhörda, engagerade och väl insatta i behoven.

Våra kunder är bl.a. Husvärden, Stena Fastigheter, Balder, Skara Kommun, Kungälvs Kommun, Göteborg Energi, Platzer Fastigheter, Bengt Dahlgren AB, Kärcher, Schenker,  K21 Entreprenad AB, Svenska kyrkan i Göteborg och Mölndal, kyrkor, församlingar och privatpersoner.

Ett projekt färdigställt 2019 är Skara Stadshus – en 1870-talsskola ombyggd till ett helt aktivitetsbaserat Stadshus! Vi har haft uppdraget som arkitekt i tidiga skeden och inredningsarkitekt i projekteringsskedet.

Vi vann Kungsbacka Arkitekturpris 2019 i kategorin stadsbyggnad för Vallersvikskyrkan i Frillesås!