a2m2 Inredningsarkitektur AB

Genomsyras ert kontor av företagets kärnvärden?

På a2m2 strävar vi inte bara efter att ge ert kontor en snygg och funktionell inredning. Vi arbetar för att få era kärnvärden att sätta tonen för- och genomsyra hela er arbetsmiljö. Vad är viktigt och värdefullt i just er företagskultur? Vilket arbetssätt får era anställda att uppnå företagets mål och leverera bästa möjliga produkt till era kunder?

Mer om oss

Vi inleder alltid våra inredningsprojekt genom att tillsammans med vår kund identifiera företagens värdegrund. Det kan vara en snabb och enkel uppgift men lika ofta kan det vara en process som kräver att hela personalgruppen analyserar och utvärderar er grundläggande arbetsstruktur.

Den optimala arbetsplatsen

Ett arbete är något vi gör, inte ett ställe vi går till. Ja, det har du säkert hört tidigare. Men har ditt företag verkligen skapat en miljö som främjar det mest effektiva arbetssättet för just era anställda och det arbete de utför? Främjar ni en arbetskultur där prestation går före närvaro och det personliga ansvaret värderas högre än kontroll? Har ni optimerat er teknik så att arbetet kan utföras när- och var som helst, så länge överenskommet resultat uppnås?

Som arbetsgivare vill vi behålla kompetent personal och få våra medarbetare att känna trivsel, motivation, engagemang och stolthet på sin arbetsplats. Att ha tydliga kärnvärden som finns med från beslutsfattande och hela vägen ut i den fysiska miljön är en av de viktigaste nycklarna till att skapa den optimala arbetsplatsen.

Välkommen till oss!

Vill du veta mer om vårt arbetssätt, våra tjänster och produkter så är du välkommen att besöka vår webbplats. Har du vägarna förbi Kungsholmen är du alltid välkommen att titta förbi på vårt trivsamma kontor på Polhemsgatan 25 så kan du prova vårt utsökta kaffe samtidigt som vi berättar om oss. Det är dock bäst att du hör av dig innan, så att vi säkert vet att vi är på plats.