Arkitekttävling: Science Center, Science Village i Lund

Förutsättningarna för att skapa ett större Science Center i Lund är bättre än någonsin. Ny spännande forskning vid de flervetenskapliga anläggningarna ESS och MAX IV och en palett av kunskap från Lunds universitet och näraliggande innovationsmiljöer borgar för en plats där stor och liten kan lära, förstå och inspireras.

Science Village Scandinavia AB bjuder in till arkitekttävling för ett publikt Science Center i Science Village – en ny stadsdel mellan forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Först sker en prekvalificering och därefter kommer tre till fyra arkitektteam att väljas ut som får delta i arkitekttävlingen.

Viktiga datum:

  • Sista dag för frågor i samband med tävlingen: 2019-03-08
  • Sista dag för svar i samband med tävlingen: 2019-03-15
  • Sista dag för inlämning av tävlingsförslag: 2019-04-12
  • Tillkännagivande av juryns beslut: juni 2019

Ladda ned inbjudan

Tendsign är ett elektroniskt upphandlingssystem som arrangören använder för denna projekttävling. Det är kostnadsfritt för intressenten att använda systemet och att lämna intresseanmälan. För att få tillgång till systemet krävs en inloggning. Intressenten får ett användarnamn och lösenord genom att göra en registrering på www.tendsign.com. Efter registreringen ges intressenten omedelbart tillgång till systemet.