I sommar fylls stolarna i vår Arkitekturträdgård igen! Årets Almedalsvecka äger rum den 2–9 juli och Arkitekturträdgården är öppen måndag till onsdag. Vill du arrangera seminarium eller mingel i trädgården? Intresset har varit mycket stort och och nu finns endast ett fåtal tider kvar. Se gärna vår Arkitekturfrukost där vi ger tips om Almedalen och berättar mer om årets upplägg.
Priser per tid (50 minuter):
25 000 kr (medlem i Sveriges Arkitekters företagarservice)
30 000 kr (ej medlem i Sveriges Arkitekters företagarservice)

I priset ingår teknik och ljud med tekniker på plats. Alla programpunkter filmas och livestreamas på vår webb, där de också går att se i efterhand. I trädgården finns värmare vid kyligt väder, den är också tillgänglighetsanpassad och kan nås med rullstol. Det kommer att finnas hörslinga för personer med hörselnedsättning. På plats hjälper vi till med iordningställande inför, presentationer, värdskap för paneldeltagare med mera och ser till att det finns kaffe och vatten för alla besökare. Sveriges Arkitekter marknadsför Arkitekturträdgården och som partner syns du med namn och logotype både i våra digitala kanaler och på plats.

Vill du boka en tid eller veta mer om Sveriges Arkitekters närvaro i Almedalen 2017? Kontakta Louise Vaerlien, tel 073-828 99 41
I fjol var Arkitekturträdgården öppen måndag till torsdag förmiddag. Programpunkterna ser du under respektive dag här nedanför, där finns också filmer på alla seminarium.
Sveriges Arkitekters Arkitekturträdgård 2015.

Sveriges Arkitekters Arkitekturträdgård 2015. Foto: Ina Flygare


Filmer från Arkitekturträdgården 2016


Program Almedalen 4 juli

Information om samtliga programpunkter i Arkitekturträdgården måndag den 4 juli. Här ligger också filmerna från varje event.

Program Almedalen 5 juli

Information om samtliga programpunkter i Arkitekturträdgården tisdag den 5 juli. Här ligger också filmerna från varje event.

Program Almedalen 6 juli

Information om samtliga programpunkter i Arkitekturträdgården onsdag den 6 juli. Här ligger också filmerna från varje event.

Program Almedalen 7 juli

Information om samtliga programpunkter i Arkitekturträdgården torsdag den 7 juli. Här ligger också filmerna från varje event.


Filmer från Arkitekturträdgården 2015


Film: Sveriges Arkitekter i Almedalen 2015

Arkitekturträdgården 2015. Foto: Ina Flygare

Sveriges Arkitekter satsade stort i Almedalen 2015 och hyrde en trädgård med plats för både egna och andras arrangemang. I Arkitekturträdgården ägde ett 30-tal välbesökta event rum under rubriker som...

Program Almedalen 30 juni

Information om samtliga programpunkter i Arkitekturträdgården tisdag den 30 juni. Här ligger också filmerna från varje event.

Program Almedalen 1 juli

Information om samtliga programpunkter i Arkitekturträdgården onsdag den 1 juli. Här ligger också filmerna från varje event.