Almedalen - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Nästa år är det valår och Almedalsveckan 1-8 juli kommer att vara viktigare än någonsin. Arkitekturträdgården kommer att vara öppen måndag till onsdag under veckan och det kommer precis som tidigare att vara möjligt att hyra tider i trädgården på Strandgatan 16. Är du intresserad av tider på Almedalens hetaste arena för arkitektbranschen är du välkommen att höra av dig till Jonas Mellqvist.

Läs mer om tidsbokning här

Under 2017 pågick Almedalsveckan den 2–9 juli. Sveriges Arkitekter anordnade fem egna seminarier och gav plats åt ytterligare 18. Våra företrädare anlitades som uppskattade deltagare i seminarier och paneler samt som moderatorer. Ett stort tack till alla som deltog i Arkitekturträdgårdens seminarier och ett extra tack till de idogt arbetande arkitektstudenter som ordnade det praktiska under de tre dagarna!

Läs mer om Sveriges Arkitekters närvaro i Almedalen under 2017 här


Arkitekturträdgården 2017


Vår arkitekturträdgård i Almedalen fortsätter att vara den ledande samlingsplatsen för arkitektur under politikerveckan i Visby. 2017 var den större än någonsin med fler seminarier och rekordmånga besökare. Även utanför Arkitekturträdgården fick de frågor vi driver stort utrymme.