Välkommen till Arkitekturgalan 2021

Publicerad: 2021-02-04

Nu börjar resan till Sveriges bästa arkitektur. Registrera din biljett på arkitekturgalan.se och åk med.

Nytt för i år är att vi lägger större fokus på Sveriges arkitekters priser. Det gör vi bland annat med samtal med de olika jurygrupperna för respektive priser.

Istället för att ställa in ställer vi om. Det bästa med det är att i år galan gratis och ingen behöver resa. Därmed kan många fler vara med.

Tobias Olsson, förbundsdirektör Sveriges Arkitekter

Varje vecka fram till den 25 mars släpper vi nomineringar, jurysamtal och annat spännande innehåll. Det hela avslutas såklart med en hejdundrande inspirationsdag och prisutdelning för vinnarna av Guldstolen, Kasper Salin-priset, Kritikerpriset, Landskapsarkitekturpriset och Planpriset.

Varmt välkommen att registrera dig på arkitekturgalan.se och följa med på resan när Sveriges bästa arkitektur ska prisas. Vi ses på skärmen!

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Nu är vi framtiden
Arkitekturgalan

Nu är vi framtiden

Läs Torun Hammars inledningstal på Arkitekturgalan 2022 om att vi behöver förflytta oss. Att alla tider är tider av förändring.
Publicerad:
ArkitekturSverige på Instagram
Arkitekturgalan

ArkitekturSverige på Instagram

Ett av Arkitekturgalans populäraste inslag, ArkitekturSverige, flyttar nu in på Instagram. Ta chansen att visa upp dina projekt för fler än 15 000 följare på Instagram.
Publicerad:
Här är årets vardagshjältar
Arkitekturgalan

Här är årets vardagshjältar

På Arkitekturgalan sätter Sveriges Arkitekter strålkastaren på branschens vardagshjältar. Vi delar därför ut utmärkelser till enskilda personer eller grupper, som har gått den där extra milen för att inte bara lyfta sig själva utan också kolleger och andra i samhällsbyggnadsbranschen.
Publicerad: