Föreslå projekt till Arkitekturpris i Västmanland 2023

Publicerad: 2022-06-17

Nu är det dags att föreslå projekt till Arkitekturpris i Västmanland. Välkomna att föreslå tänkbara projekt till priset 2023

Sveriges Arkitekter i Västmanland har för femte året i rad utlyst Arkitekturpris i Västmanland. Juryn efterlyser förslag på tänkbara projekt runt om i Västmanland.

Syftet med priset är att främja intresset för god arkitektur och väl gestaltade livsmiljöer. Genom att dela ut priset vill föreningen uppmärksamma några av de många intressanta arkitektur- och gestaltningsprojekt som genomförts i Västmanland de senaste fem åren. Priset tilldelas ett arkitektoniskt projekt och inte en individ eller ett företag.

De projekt som föreslås kan vara av många olika slag – en byggnad, en park, en plan eller en interiör. Vem som helst kan föreslå projekt och det är fritt att lämna in flera förslag.

Förslagen skickas till arkitekturprisvastmanland@gmail.com och ska innehålla en motivering till varför förslaget bör få priset samt bilder som illustrerar verket på ett bra sätt.

Förslagslådan är öppen till den 15 september 2022.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Gala och pub i Västerås
Västmanland

Gala och pub i Västerås

När Arkitekturgalan är slut är det fest. Alltså riktiga fysiska fester där vi äntligen får mötas på riktigt igen. Vi bad Sveriges Arkitekter Västmanlands ordförande Ingrid Legrell Crona berätta mer om deras fest.
Publicerad: