Pressbild SJ. Foto: Stefan Nilsson.

Dubbel rabatt på tågresor med SJ under sommaren

Publicerad: 2021-05-26

I vanliga fall får du som är medlem i Sveriges Arkitekter 10 procents rabatt på alla tågresor med SJ. Under sommaren fördubblar vi rabatten, och du får 20 procents rabatt när du bokar och reser under perioden 1 juni till 31 augusti.

För att få din rabatt loggar du in och bokar via länken nedan. Den 20-procentiga rabatten gäller från och med 1 juni. Fram tills dess, och för resor efter 31 augusti, får du 10 procents rabatt som vanligt. Erbjudandet gäller för samtliga tågresor med SJ med flexibiliteten ”Kan återbetalas” och ”Kan inte ombokas/återbetalas”. Erbjudandet gäller endast för privat bruk.

Medlemsrabatt lämnas inte på:

  • Familj/barn –och grupperbjudanden, eller SJ:s lägsta pris.
  • Bokningar för tio personer eller fler.
  • Sträckor som är belagda med speciell banavgift, till exempel Arlanda.
  • Andra tågoperatörer.
  • Periodkort/årskort eller liknande kort, eller i kombination med andra erbjudandenVia resa med SJ Nattåg eller djurkupé på nattåg.
  • Resa på en del av Resplussträcka som trafikeras av annan operatör (exempel länstrafiksträcka).
  • Moms och bokningsavgift.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Ny chefredaktör för Arkitektur utsedd
Medlem

Ny chefredaktör för Arkitektur utsedd

Det blir arkitekten och journalisten Björn Ehrlemark som tar över rollen som chefredaktör för tidskriften Arkitektur efter Malin Zimm.
Publicerad:
Undersökning om diskriminering i arbetslivet
Medlem

Undersökning om diskriminering i arbetslivet

Nu skickar Sveriges Arkitekter ut en undersökning om diskriminering i arbetslivet. Resultatet av undersökningen blir en viktig utgångspunkt i vårt fortsatta arbete mot diskriminering, för inkludering och likabehandling. Tack för att du medverkar.
Publicerad:
Bli mentor för en nyanländ arkitekt
Medlem

Bli mentor för en nyanländ arkitekt

Bli mentor i höst. Vi erbjuder sju platser till ett mentorprogram för nyanlända arkitekter. Ta chansen att hjälpa en arbetssökande arkitekt med utländsk utbildning och samtidigt ger er båda chansen att stärka era nätverk, få ökad självinsikt och stärkt självförtroende.
Publicerad: