Pressbild SJ. Foto: Stefan Nilsson.

Dubbel rabatt på tågresor med SJ under sommaren

Publicerad: 2021-05-26

I vanliga fall får du som är medlem i Sveriges Arkitekter 10 procents rabatt på alla tågresor med SJ. Under sommaren fördubblar vi rabatten, och du får 20 procents rabatt när du bokar och reser under perioden 1 juni till 31 augusti.

För att få din rabatt loggar du in och bokar via länken nedan. Den 20-procentiga rabatten gäller från och med 1 juni. Fram tills dess, och för resor efter 31 augusti, får du 10 procents rabatt som vanligt. Erbjudandet gäller för samtliga tågresor med SJ med flexibiliteten ”Kan återbetalas” och ”Kan inte ombokas/återbetalas”. Erbjudandet gäller endast för privat bruk.

Medlemsrabatt lämnas inte på:

  • Familj/barn –och grupperbjudanden, eller SJ:s lägsta pris.
  • Bokningar för tio personer eller fler.
  • Sträckor som är belagda med speciell banavgift, till exempel Arlanda.
  • Andra tågoperatörer.
  • Periodkort/årskort eller liknande kort, eller i kombination med andra erbjudandenVia resa med SJ Nattåg eller djurkupé på nattåg.
  • Resa på en del av Resplussträcka som trafikeras av annan operatör (exempel länstrafiksträcka).
  • Moms och bokningsavgift.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Diskriminering i arkitektbranschen
Medlem

Diskriminering i arkitektbranschen

Sveriges Arkitekter har genomfört en enkät för att mäta förekomsten av upplevd diskriminering bland sina yrkesverksamma medlemmar. Resultatet visar en tydlig grad av upplevd diskriminering i fråga om etnisk tillhörighet, ålder och kön.
Publicerad:
Extrastämma sa ja till höjd medlemsavgift
Medlem

Extrastämma sa ja till höjd medlemsavgift

Byggkris och lågkonjunktur pressar arkitektkåren och medför dramatiskt ökade kostnader för Sveriges Arkitekter. Förbundsstyrelsen bad därför en extrainkallad stämma om mandat för att tillfälligt höja avgifterna för aktiva medlemmar.
Publicerad:
Nya medlemsavgifter från årsskiftet
Medlem

Nya medlemsavgifter från årsskiftet

Från första januari 2024 höjs avgiften för medlemskap i Sveriges Arkitekter. En ytterligare höjning kan komma senare i vår. Ökade kostnader för inkomstförsäkringen är huvudorsaken till höjningen.
Publicerad: