ArkitekturSverige på Instagram

Publicerad: 2021-05-18

Ett av Arkitekturgalans populäraste inslag, ArkitekturSverige, flyttar nu in på Instagram. Ta chansen att visa upp dina projekt för fler än 15 000 följare på Sveriges Arkitekters Instagram.

ArkitekturSverige flyttar nu in på Instagram. Det är en möjlighet för arkitektkontor från hela landet att visa upp sina projekt på Sveriges Arkitekters Instagramkonto, med över 15 000 följare. Vi välkomnar projekt från hela Sverige i alla skalor och med olika hållbarhetsaspekter, som är påbörjade eller färdiga de senaste tre åren. 

Skicka in projekt

Skicka in projekt i alla former av arkitektur. Var stolt och skicka in dina egna verk eller var generös och skicka in dina kollegors och vänners. Tänk stort, tänk litet, tänk guldkorn, tänk hela Sverige och dela med dig av din kännedom om lokala projekt med god arkitektur.

Ett eller flera förslag kan skickas in till oss genom att fylla i formuläret nedan.

ArkitekturSverige

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Nu är vi framtiden
Arkitekturgalan

Nu är vi framtiden

Läs Torun Hammars inledningstal på Arkitekturgalan 2022 om att vi behöver förflytta oss. Att alla tider är tider av förändring.
Publicerad:
Här är årets vardagshjältar
Arkitekturgalan

Här är årets vardagshjältar

På Arkitekturgalan sätter Sveriges Arkitekter strålkastaren på branschens vardagshjältar. Vi delar därför ut utmärkelser till enskilda personer eller grupper, som har gått den där extra milen för att inte bara lyfta sig själva utan också kolleger och andra i samhällsbyggnadsbranschen.
Publicerad:
Här är talarna på Arkitekturgalan 2021
Arkitekturgalan

Här är talarna på Arkitekturgalan 2021

Arkitekturgalan lyfter i år vinnarna bakom egna och andras priser. Internationellt framstående vinnare berättar om livet efter prisutdelningen. Missa inte det och mycket annat när Sveriges Arkitekter delar ut Kasper Salin-priset, Landskapsarkitekturpriset, Planpriset och Guldstolen den 25 mars.
Publicerad: