Sveriges Arkitekter Studenterna - Sveriges Arkitekter

Sveriges Arkitekter Studenterna är Sveriges Arkitekters studentorganisation som samlar studenter från landets nio arkitekturskolor. Vi jobbar med att bevaka frågor som är gemensamma för alla studenter. Kärnan i verksamheten är utbytet mellan arkitekturdiscipliner, skolor och årskurser samt kopplingen till arbetslivet och arkitektursverige.

Studenterna består av totalt 2 700 medlemmar utspridda på nio avdelningar, från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi fungerar som en egen organisation under Sveriges Arkitekter och har en fristående styrelse och egna styrdokument. Vår nationella styrelse består av en ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör och kommunikatör. Läs mer om våra förtroendevalda och våra styrdokument.

Studerar du till byggnadsarkitekt, inredningsarkitekt, landskapsarkitekt eller fysisk planerare? Då ska du såklart vara medlem hos oss. Bli studentmedlem i Sveriges Arkitekter.

I vår verktygslåda hittar du som redan är medlem allt du kan tänkas behöva för att engagera dig i Sveriges Arkitekter Studenterna.

Följ oss på facebook och instagramProjektansökan

En stor del av vår verksamhet är de projekt och workshops som våra medlemmar driver och anordnar. Gemensamt för dem alla är att de har en tydlig koppling till arkitektur samt främjar möten mellan olika studentavdelningar.


Arkitekttävlingar för studenter