Arkitekturgalan - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Nedräkningen till 2017 års Arkitekturgala har börjat! 28 november blir Cirkus i Stockholm under en dag Nordens största mötesplats inom arkitektur, som samlar arkitekter och branschfolk från hela Sverige. Inspireras av kända internationella föreläsare, politiker och aktörer i samhällsbyggnadsbranschen samt intressanta debatter – en kombination som ger dig inspiration, nya kunskaper, fördjupningar inom olika ämnen, trendspaning och förhoppningsvis en massa nya infallsvinklar.

På kvällen är det dags att svida om till galakläderna för en middag och prisutdelning av Sveriges Arkitekters prestigefulla arkitekturpriser. Den här delen av kvällen brukar, förutom glädjerop och spänning, bjuda på en hel del överraskningar.

Vill du synas på Arkitekturgalan 2017 som partner? Kontakta Vejde Ericson, Adviser. Maila här eller ring tel 070 – 777 43 31.


Galafilmen från 2016

Upplev den magiska galakvällen igen på lite mer än 3 minuter - klicka på play, sätt dig bekvämt och dröm dig tillbaka.

Om våra arkitekturpriser


Här hittar du Sveriges Arkitekters egna priser liksom priser vi samarbetar kring, information om juryerna och deras arbete samt tips om ett urval internationella priser.


Guldpartners 2016Silverpartner 2016