Partner till Arkitekturgalan 2023

De företag vi samarbetar med kring galan stöttar bra arkitektur på olika sätt. Vi riktar ett varmt tack till våra sponsorer som möjliggör Arkitekturgalan 2023.

Guldpartner

GROHE

GROHE är en världsledande leverantör av VVS-armatur och globalt varumärke. GROHE är dedikerade att erbjuda innovativa produkter och hitta de produkter som passar bäst. GROHE erbjuder också lyxiga materialval, prisbelönt design, innovativ funktionalitet och tidlös estestik. GROHE kommer även att dela ut Kasper Salin-priset även i år.

Prispartner

Danske Bank

Danske Bank ger dig som medlem i Sveriges Arkitekter exklusiva förmåner som kan stärka din vardagsekonomi. Du får bland annat en egen personlig rådgivare, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och bolån med en konkurrenskraftig ränta. Danske Bank delar ut Landmärket.

Sto Scandinavia

Sto Scandinavia förverkligar kreativa visioner med produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, betong och golv. Med innovativa lösningar och stor kunskap möjliggör vi resultat att vara stolt över – med kvalitet, estetik och hållbarhet i fokus. Vi levererar snygg design, miljö- och energieffektiva lösningar.
For the love of building. Omsorgsfullt byggande.
Sto Scandinavia delar ut Planpriset.

Partner

AFRY

Vi hjälper våra kunder med kalkylering och rådgivning inom hela bygg och förvaltningsprocessen. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.​

AFRY cost management har varit partner sedan 2018. Vi samarbetar med arkitekten, där vi även i tidiga skeden beräknar projektets kostnad. Vi ger råd till hur arkitekten både kan hålla budget och ändå verkställa sin vision. Tillsammans bidrar vi till ett framgångsrikt resultat för en hållbar samhällsbyggnad.

Tegelmäster

Vi är din långsiktiga, kunniga och innovativa partner för hållbara murverk.
Tegelmäster erbjuder produkter och tjänster som gör det möjligt att genomföra dina projekt, och att göra dem unika, hållbara och vackra. Genom engagemang, erfarenhet och hög service blir vi en partner
i projektet – oavsett storlek. Vi är med från ritbordet till färdigt projekt.

Stålbyggnadsinstitutet

Stål gör allt möjligt. Du är klok och framsynt, bara din fantasi sätter
gränserna när du bygger i stål. Materialet är 100 procent cirkulärt i all
evighet. Du väljer stålkonstruktioner som är demonterbara och binder
samman alla dina materialval, hållfast och exakt. Din byggnad ges en unik
gestaltning med spännvidder och former som gör dig odödlig. Den förskönar
samhället och förenklar livet i generationer. Stålbyggnadsinstitutet är din
källa till inspiration och kunskap.