Var med och forma Stockholms kollektivtrafik - Ahnborg Arkitekter - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

7 Jun 2018

Vi söker någon som kompletterar vårt arkitektteam – kan det vara du? Var med och forma Stockholms kollektivtrafik – vi arbetar med infrastruktur och resandemiljöer med brukaren i fokus.

Ahnborg Arkitekter ombildades våren 2018 från GRID Arkitektur som funnits sedan 2011 och har varit involverade i projekt såsom ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå på Ekerö.

Sedan många år tillbaka delar vi lokal med KlarkZenit Arkitekter och Zin Arkitektur – vi sitter c:a 15 arkitekter och byggnadsingenjörer tillsammans på Parmmätargatan 5, centralt på Kungsholmen.

Din Roll
Som arkitekt arbetar du ofta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället, samt konstnärlig, teknisk och administrativ förmåga.

För oss är digitala verktyg och BIM-projektering en nödvändig del av vår vardag. Har du erfarenhet av andra mjukvaror än de vi har på kontoret betyder det i regel att du kommer ha lätt att lära dig nya. För dig som är nyexaminerad tillhandahåller vi kurser och utbildning, om du har intresset och drivet.

Eftersom vi är ett litet team, är vi tätt hopsvetsade och vi har ibland ett högt tempo. Du behöver vara en teamspelare och vilja dela med dig ditt stöd och kunnande, men samtidigt våga stå på egna ben och ta reda på information själv.
Du deltar i projekteringsmöten och håller kontakt med teknikkonsulter och leverantörer.
Vi söker dig som är självständig, teknikintresserad och mångsidig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som eget driv, engagemang och noggrannhet. Eftersom vi huvudsakligen arbetar åt stora svenska beställare som kommun och landsting, är god förmåga i svenska – i både tal och skrift – ett krav.

Vi tror att du

 •  Har arkitektexamen och innehar gärna yrkestiteln SAR/MSA – är du nyexaminerad är det meriterande om du har arbetserfarenhet genom tidigare praktik.
 • Besitter god gestaltningsförmåga men ska vara arkitekt och inte endast konstnär
 • Är självgående, ser vad som behöver göras i nästa steg och gillar att lösa problem.
 •  Knyter ihop säcken och ser till att leveranser blir slutförda.
 •  Har grundläggande kunskaper i digitala verktyg. Har du kunskaper inom Revit, AutoCAD samt rendering i 3dsMax och efterbehandling i Photoshop (eller likvärdiga programvaror) är det ett stort plus.
 •  Förhåller dig positiv, engagerad och nyfiken till yrket.

Dessutom får du

 •  Möjlighet att påverka och forma företaget.
 •  Som nyexaminerad får du hjälp att komma in i yrket.
 •  Kompetensutbildningar.
 •  Friskvårdsbidrag.
 •  Tjänstepensionsförsäkring och övriga förmåner/villkor i enlighet med kollektivavtal.

Ansökan
Ansökan sker med personligt brev där du motiverar hur du tror att du kan bidra till vår verksamhet, CV som beskriver din yrkeskompetens och kunskaper inom digitala verktyg samt portfölj.

Frågor besvaras av: Haider Alghifary, +46 (0) 73 978 97 87, haider.alghifary@ahnborg.com

Ansök snarast, dock senast: 2018-07-30, urval sker fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum 

Ansökan skickas som PDF till: jobb@ahnborg.com

www.ahnborg.com