Upplands-Bro kommun söker Planarkitekt till Samhällsbyggnadskontoret - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

9 Aug 2018

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Vi söker dig som vill arbeta som planarkitekt i en av Sveriges snabbast växande kommuner.

Vi på Planavdelningen är nio personer och på grund av föräldraledighet behöver vi dig som vill vikariera hos oss i ca ett år. Vi tillhör Samhällsbyggnadskontoret och har nära samarbete med andra avdelningar och kontor inom kommunen. Vi erbjuder dig en värdefull erfarenhet av arbete i den kommunala planeringsprocessen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fysisk planerare, arkitekt eller landskapsarkitekt. Du ska vara drivande och kunna behärska tekniska hjälpmedel såsom AutoCad och illustrationsverktyg. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal, skrift och bild. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika aktörer i samhällsbyggnadsprocessen och det är därför betydelsefullt att du har god samarbetsförmåga. Du bör också ha ett gott omdöme vid avvägningar och prioriteringar i projektarbetet och förväntas ta ansvar för egna uppgifter. Samtidigt tror vi att du är i början av din karriär och vi har förståelse för att du därför kan behöva stöttning i arbetsuppgifterna. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Du kommer att fungera som projektledare vid framtagandet av detaljplaner i första hand, men även arbeta med tidiga skisser, program, övergripande utredningar samt ge råd och upplysningar i planeringsfrågor. Du kommer både att ha helhetsansvar från idé fram till genomförande genom upprättande av planhandlingar och genom att driva planprocessen självständigt samt i de projekt där vi samarbetar med konsulter ha en mer renodlad projektledarroll. Vi tillämpar delat projektledarskap där planarkitekt och projektledare för exploateringsavdelningen tillsammans driver projekt från idé till genomförande.

Mer information om tjänsten fås av Henric Carlson, Planchef, på Tel: 08-581 691 31.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2018-08-26. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processen.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-581 690 00.

Vi kommer att genomföra denna rekrytering inom ramen för kommunens egna resurser. Vi ber därför vänligen rekryteringskonsulter och annonssäljare att inte ringa och erbjuda sina tjänster.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”ansök” längst ned i annonsen.

Kontaktpersoner

Länk till den här sidan
http://www.upplands-bro.se/kommun–politik/arbete-och-karriar/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2558&rmlang=SE

Ansök