19 Maj 2017

TOTAL är ett kontor med en bred och varierad uppdragsportfölj.
Vi erbjuder ofta våra kunder ett helhetsåtagande som innebär roliga och kreativa arbeten i tidiga skeden. Våra kunder kommer lika ofta från den privata beställarsidan som den offentliga. Vi gör arkitektur i alla skeden och skalor. För oss är det viktigt att ta ansvar genom hela processen. Vi är med tills husen blir byggda!

Vi är ett etablerat arkitektkontor och nu söker vi nya arbetskamrater inom Landskapsarkitektur, Arkitektur och Byggnadsteknik. Arbetet sker ofta i grupp där vi arbetar tvärdisciplinärt och blandar kompetenser och erfarenheter. Processen är viktig för oss. I den finns utvecklingsmöjligheter för den enskilda såväl som kontoret. TOTAL har spritt ägande bland medarbetare.

Vi tror på ständig förbättring och vi ser ljust på framtiden.
Vill du utvecklas under parollen ”frihet under ansvar”? Vill du var med och göra en skillnad för människor?

Arkitekt
Du kan vara nyutexaminerad eller ha flera år i yrket. Vi värdesätter kreativitet, samarbetsförmåga och din vilja att utvecklas tillsammans med oss och som grupp. Du kommer sannolikt få arbeta med olika byggnadstyper. Från det lilla enfamiljsbostaden via en lokal med spännnade innehåll till kvartersstrukturer. Vi har en kvalificerad ombyggnadsavdelning som man också kan komma att samarbeta med. Meriterande är såklart förmåga att kommunicera idéer i bild och med ord. Vi arbetar med programvara från Autodesk.

Landskapsarkitekt
Du får gärna ha några års erfarenhet. Du kommer få arbeta med allt från gårdsmiljöer till stadsutvecklingsprojekt tillsammans med vår planavdelning. Vi värdesätter kreativitet, samarbetsförmåga och din vilja att utvecklas tillsammans med oss och som grupp. Meriterande är såklart förmåga att kommunicera idéer i bild och med ord. Vi arbetar med programvara från Autodesk.

Byggnadsingenjör
Du kan vara nyutexaminerad eller ha flera år i yrket. Du kommer få vara med tidigt i projektets tillblivelse och i utförandefasen. Vi värdesätter kreativitet, samarbetsförmåga och din vilja att utvecklas tillsammans med oss och som grupp. Meriterande är kunskaper om BIM och byggnadsdetaljer. Vi värdesätter särskilt förmågan att kommunicera idéer med andra

Välkommen med din ansökan till jobba@totalarkitektur.se!