TOTAL söker medarbetare - Stockholm - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

12 Sep 2017

Vill du arbeta i en kreativ miljö med trevliga människor?

TOTAL är ett kontor med många olika sorters uppdrag. Vi gör arkitektur i alla skeden och skalor
Vi erbjuder ofta våra kunder ett helhetsåtagande som innebär roliga och kreativa arbeten på många nivåer. Våra kunder kommer lika ofta från den privata beställarsidan som den offentliga. För oss är det viktigt att ta ansvar genom hela processen. Vi är med tills husen blir byggda!

Vi är ett etablerat arkitektkontor och nu söker vi nya arbetskamrater inom Landskapsarkitektur, Planering, och Arkitektur. Arbetet sker ofta i grupp där vi arbetar tvärdisciplinärt och prestigelöst. Inom dessa blandas kompetenser och erfarenheter. Processen är viktig för oss. I den finns utvecklingsmöjligheter för den enskilda såväl som kontoret. TOTAL är ett kontor som ägs av sina medarbetare.

Vill du utvecklas under parollen ”frihet under ansvar”? Vill du var med och göra skillnad för människor?

Landskapsarkitekt
Du får gärna ha några års erfarenhet. Du kommer få arbeta med allt från gårdsmiljöer till stadsutvecklingsprojekt och tävlingar i tidiga skeden tillsammans med arkitekter och planerare. Vi värdesätter kreativitet, samarbetsförmåga och din vilja att utvecklas tillsammans med oss och som grupp. Meriterande är såklart förmåga att kommunicera idéer i bild och med ord. Vi arbetar med programvara från Autodesk, inkl Revit, Adobe och SketchUp.

Planeringsarkitekt
Som planeringsarkitekt hos oss kommer uppgifterna variera. De kan spänna mellan komplexa stadsutvecklingsprojekt och anlayser till arbeten med mindre detaljplaner. Arbetet bedrivs ofta tillsammans med andra kompetenser. Uppdragen kommer från både privata och kommunala uppdragsgivare. Din utbildning kan vara arkitekt, landskapsarkitekt eller fysisk planerare. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av detaljplanering. En fördel är om du är bra på att även använda bild som kommunikationsmedel. Vi arbetar med programvaror från Autodesk, Focus, Adobe och SketchUp.

Arkitekt
Du kan vara nyutexaminerad eller ha flera år i yrket. Vi värdesätter kreativitet, samarbetsförmåga och din vilja att utvecklas tillsammans med oss och som grupp. Du kommer sannolikt få arbeta med olika byggnadstyper. Från det lilla enfamiljsbostaden till hela kvartersstrukturer. Vi har en kvalificerad ombyggnadsavdelning som man också kan komma att samarbeta med. Särskilt meriterande är såklart förmåga att kommunicera idéer i bild och med ord. Vi arbetar med programvara från Autodesk, inkl Revit, Adobe och SketchUp.

Välkommen med din ansökan till jobba@totalarkitektur.se!