Stadsplanerare med passion för inspirerande livsmiljöer till Nyréns - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

11 Jul 2017

Vi söker nya medarbetare till Urbana rum – landskapsarkitekter, byggnadsantikvarier, stadsplanerare

Om Urbana rum
Urbana rum samlar kompetens inom stadsbyggnad, landskap, kulturmiljö, hållbarhet och gestaltning. I den kreativa processen arbetar vi integrerat och tvärdisciplinärt. Våra idéer, visioner och gestaltning bygger på detta. Med kommunikation som verktyg skapar vi en hög kunskapsnivå och delaktighet. Vi leder komplexa processer och dialoger, analyserar, skriver, ritar, bygger fysiska modeller och visualiserar.

Om rollen
Som stadsplanerare vill du förstå mekanismerna bakom stadens kvaliteter. Din utgångspunkt är människan och tillsammans med oss vill du göra en resa för att ta reda på hur vi på ett ännu bättre sätt kan tillgodose människors behov av hållbara, inkluderande, trygga och attraktiva livsmiljöer. Du arbetar i tidiga skeden med strukturplaner och analyser. Du kan planprocessen och är ett aktivt stöd i upprättandet av formella planhandlingar. Du medverkar som handläggare i både enklare och mer komplexa processer, där översiktlig planering också kan komma att ingå.

Om dig
Du är utbildad arkitekt med inriktning mot stadsbyggnad och planering. Du får gärna ha erfarenhet från olika roller inom kommun och som konsult. Du har cirka fem års erfarenhet, gärna av arbete med detaljplaner. Som person är du strukturerad och har god analytisk förmåga. Du inspireras av att gestalta och har förmågan att kommunicera såväl visuellt som skriftligt. Du är flexibel och lyhörd inför projektens olika förutsättningar. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och har lätt att skapa goda relationer. Vidare är du engagerad, ansvarstagande och affärsmässig.

Ansök idag
Sista ansökningsdag är 31 augusti 2017. I denna rekrytering samarbetar vi med Valona TM. Urvalsarbetet pågår löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökan till cv@valona.se märkt med ”Stadsplanerare”. Rekryteringsansvarig är Suzanne Falk 0705941036. Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Bergström 086984325, Nyréns Arkitektkontor.

Nyréns arkitektur ska vara värdehöjande för beställare och samhälle. Vi frigör den fulla potential som rummet, byggnaden, torget och staden har. Livet som ska levas på platsen är ledstjärnan i vårt arbete. Nyréns arkitektur är känd för sin självklara enkelhet och sin lätt fattbara uppbyggnad, ett arv som vi tar med oss in i, och utvecklar i våra uppdrag. Vi tror på ett lagarbete med olika kompetenser som samverkar och där vi kombinerar djup erfarenhet med experimentlusta. Vi är stolta över att vara ett medarbetarägt arkitektkontor med cirka 120 kollegor i Stockholm och Malmö. Tillsammans utvecklar vi framtidens arkitektur!

Nyréns Arkitektkontor