Stadsarkitekt till Älmhults kommun - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

18 Jan 2019

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och har en befolkning som växer. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta och goda kommunikationer går det lätt att pendla.

För mer information besök gärna www.almhult.se

Vi söker

Stadsarkitekt
Vill du vara med och utveckla en kommun som har en hög investeringstakt och som växer?

Du kommer att arbeta på kommunledningsförvaltningen, som lyder direkt under kommunstyrelsen. Som Stadsarkitekt så ingår du i olika ledningsfunktioner. Du en bra överblick vad Älmhults kommun är idag och även en stor påverkan på framtiden. Du är en central person i att bygga framtidens Älmhult!

Du kommer arbeta mycket processorienterat i projektgrupper där flera yrkesgrupper samverkar för att skapa en hållbar samhällsutveckling för nuvarande och kommande generationer.

Dina ansvarsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Detaljplanprocessen
  • Översiktsplanering
  • Exploateringsfrågor
  • Infrastrukturfrågor

Du har en arkitektutbildning och arbetar idag inom liknande verksamhet. Du har en bra förståelse för hur offentlig sektor fungerar. Du har god organisationsförmåga och trivs med att driva ett systematiskt utvecklingsarbete.

Du har god pedagogisk förmåga och är en bra relationsbyggare. Att ge en god service till kommuninvånarna ser du som en naturlig del i ditt arbete. Du vill och vågar ta fram nya idéer och driva framtidsfrågor!

För mer information kontakta Anders Roos, 0705-320 818, eller Lina Ambjörnson, 0730-322 086, på INTEND AB.

Du söker tjänsten genom www.intendab.com snarast då urval sker löpande i januari.

Ansök här