Stå på scen under arkitekturbiennalen - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Ta tillfället att nå ut under öppningsdagarna på årets arkitekturbiennal i Venedig! Sveriges Arkitekter ger dig som medlem chansen att visa ditt företags bästa projekt och berätta om era tjänster genom Greenhouse Garden – Reflect Project Connect, som Sveriges Arkitekter arrangerar tillsammans med Svenskt Trä och Folkhem i samarbete med Svenska institutet. Temat för utställningen är trä, hållbar stadsbyggnad och Agenda 2030-målen. Årets biennal är den 16:e i ordningen. Den har temat Freespace och cureras av Yvonne Farrell och Shelley McNamara.

Du får tillgång till vår scen i trädgården Serra dei Giardini (bild nedan) som ligger i anslutning till biennalområdet under eftermiddagarna på fredag–lördag 25–26 maj. Vi har delat in tider i talks om 20 minuter till en kostnad om 20 000 kronor per ”slot” – vill du boka mer än 20 minuter går det förstås bra. Språket är engelska. Scenen är paviljongen i trä ovan, ritad av In Praise of Shadows och byggd av Martinsons Trä.

Bokar du in dig före den 4 maj kommer du med i det tryckta programmet och på utställningens webbplats. Det finns också möjlighet att presentera programpunkten i del två av katalogen, som ges ut i samband med finissage i november och är en samling av alla event som genomförs på plats.

Till intresseanmälan