Arkitekter Svanström Scherrer AB Söker Arkitekt med några års relevanta erfarenheter samt yngre Byggingenjör eller BIM-konstruktör. - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

4 Feb 2019

Arkitekter Svanström Scherrer är ett i Stockholm väl etablerat arkitektkontor med idag sju medarbetare. Vi vårdar den klassiska arkitektrollen och arbetar brett med både ny- och ombyggnad, inredning och formgivning.
Kontoret ligger i trevliga lokaler på Södermalm.

Sedan starten 2002 har uppdragen i stor utsträckning utgjorts av bostadsprojekt i olika former och faser, och då främst i Stockholm och Åre. Beställarna i dessa fall har främst varit NCC, HSB Bostad och Åre kommun.

Vi arbetar också i många uppdrag med ombyggnader och anpassningar av kontors- och arbetslokaler. Bland återkommande kunder finns t ex Företagshälsovården Previa, AMF Fastigheter och numera Värmdöbostäder.

På senare år har vi också kommit att arbete mycket med fasadrenoveringar och omdaningar av fastigheter i och kring Stockholm.

Vi har vinnlagt sig om att upprätthålla förmågan att på ett professionellt sätt hantera både stora och små uppdrag och kunder. Några småhus och villor finns alltid på vårt ritbord.

Du som söker som arkitekt bör ha god vana av projektering, intresse för såväl gestaltning som byggteknik samt goda kunskaper i CAD. Även om vi först och främst ser vårt arbete som ett grupparbete, är det viktigt att du känner dig bekväm med att självständigt genomföra ett arkitektur-projekts alla delar. Som byggingenjör eller BIM-konstruktör bör du känna dig trygg i CAD-frågor och ha någon vana av projektering. Alla våra uppdrag genomförs som 3D-projektering i ArchiCad vilket du absolut måste kunna. Det är också viktigt att du har kunskaper i svenska.

Vi tycker att det är roligt med arkitektarbete och vill dela den känslan med dig när du börjat hos oss i vår.

Välkommen med din ansökan – ett enkelt CV och några referenser räcker.
Skicka den till mail@svanstromscherrer.se , gärna omgående men helst före den 28 februari.

Frågor kan besvaras av Tomas Svanström eller Stefan Scherrer på samma adress eller enligt

www.svanstromscherrer.se.