Snart dags för Almedalsveckan! - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Almedalsveckan 2016. FOTO Susan Smith

 

Sveriges Arkitekter Studenterna kommer att vara på plats i Visby under Almedalsveckan. Tisdagen den 4 juli klockan 11.00 bjuder vi in till panelsamtalet ”Framtidens stad och stadsliv” som handlar om digitalisering och stadsutveckling. Du behöver inte missa alla spännande samtal för att du är på en annan ort, via arkitekt.se kommer du att kunna följa vad som händer i Arkitekturtädgården direkt och i efterhand. Ta en titt på programmet!

I vår panel är vi glada att presentera Alexander Ståhle (stadsbyggnadsforskare på KTH, VD Spacescape), Edvin Bylander (arkitekt, ansvarig FOJAB lab), Carl Wangel (Seniorkonsult Gullers Grupp, Vice ordförande Föreningen för Samhällsplanering) och Eva-Karin Anderman (designchef Usify). Moderator är Karin Wilstrand som är ledamot i Sveriges Arkitekter, ledamot i Sveriges Arkitekters styrelse och tidigare ordförande för Sveriges Arkitekter Studenterna med kandidatexamen från Fysisk Planering, BTH, och masterexamen från Laboratory of Immediate Architectural Intervention, Umeå Arkitekthögskola (2017).

Samma kväll klockan 19.30 arrangerar vi ett mingel tillsammans med jagvillhabostad.nu. Syftet är att utifrån våra visioner om framtidens stad inspirera till diskussioner om positiv stadsutveckling för oss alla. Varmt välkommen till Arkitekturträdgården för att hänga med oss och prata om vilka möjligheter som finns i framtidens städer! Vi bjuder på tilltugg och dryck.

Minglet är ett evenmang med artonårsgräns som du behöver anmäla dig till. Evenemanget finns också på Facebook.

Hoppas vi ses!