Sigma Civil söker Projektansvarig Landskapsarkitekt till Malmö - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

12 Feb 2018

Vill du vara med och påverka utvecklingen av vår grupp och våra projekt? Sigma Civil AB befinner sig i ett fortsatt expansivt skede och söker därför ytterligare landskapsarkitekter till avdelningen Plan, Landskap & Trafik i Malmö. Vi sitter i fantastiska lokaler på Dockplatsen i Malmö och erbjuder spännande arbetsuppgifter över hela Sverige.

Under de snart fyra år som vi verkat i södra Sverige har vi byggt upp en stark landskapsgrupp som arbetar med en stor mängd beställare, både på den privata och den offentliga sidan. Våra sju landskapsarkitekter har stor erfarenhet och mycket hög kompetens. Vi arbetar med hela skalan inom landskapsarkitektur, från utredning och gestaltning till projektering. Vi har flera strategiska ramavtal inom landskap med beställare som kommer att avropa ett stort antal högintressanta projekt under de kommande åren. I rollen som Projektansvarig Landskapsarkitekt kommer du bli en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling.

Hos oss kommer du ha stor frihet, stort eget ansvar och mycket goda möjligheter till personlig utveckling. Du kommer arbeta med ledning av egna projekt men också med allt från utredning till projektering i multidisciplinära projekt där du ingår som teknikansvarig för landskap. Du kommer även arbeta nära våra övriga kompetenser inom olika samhällsbyggnadsuppdrag. Du kommer ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har erfarenhet som projektansvarig och teknikansvarig. Du är positiv och uppskattar utmaningar. Du uttrycker dig med lätthet i både text och bild och är van att hantera de vanligaste programvarorna vi använder i våra uppdrag för att skriva, rita, projektera och illustrera.

Vi vill helst att du har tio års arbetslivserfarenhet inom landskapsarkitektur, examen och körkort. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är entreprenörskap, engagemang, drivkraft, kreativitet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

Placering
Vi söker personal till vårt kontor på Dockplatsen i Malmö.

Välkommen med din ansökan
Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till johan.bergstrom@sigma.se senast 30 mars 2018.
För närmare information kontakta Avdelningschef Johan Bergström (johan.bergstrom@sigma.se / 070-660 97 55) eller Teamledare Landskap Robert Gustavsson (robert.gustavsson@sigma.se / 070-347 17 93)

Läs mer om Sigma Civil på sigmacivil.se.