Planarkitekt till Vellinge kommun - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

29 Nov 2018

Om arbetsplatsen
Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsuppgifter
En av våra planhandläggare ska vara föräldraledig och vi söker nu en engagerad vikarie. Du kommer att arbeta som handläggande planarkitekt med ansvar för planuppdrag och projekt. I detaljplaneärenden kommer du att driva planärenden och utredningar självständigt. Tjänsten innebär att du kommer att författa planhandlingar, skisser, rapporter samt vara delaktig i strategiskt planarbete. Uppdragen sker ofta på initiativ från externa exploatörer där du kommer att ha rollen som kommunens handläggare. Du kommer att hålla samråd med sakägare samt ge råd och upplysningar om planfrågor till näringsliv, byggherrar och kommuninvånare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom planering eller likvärdig utbildning med goda kunskaper om detaljplaneprocessen och plan-och bygglagen. Vi ser också gärna att du är intresserad av möjligheterna med GIS. Som person är du kreativ, kommunikativ och har analytisk förmåga. Du är engagerad och lyhörd. Vi vill att du har ett stort engagemang för ett hållbart samhällsbyggande. Vi förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig i tal, skrift och bild. Vi värdesätter att du har förmåga att ta egna initiativ och är serviceinriktad. Förmåga att arbeta självständigt och i grupp är en förutsättning. Att kunna skapa goda relationer är viktigt, eftersom arbetet innebär många kontakter med olika intressenter.
Vi ser gärna en nyutexaminerad samhällsplanerare som är nyfiken på kommunal verksamhet!

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-01-14
Tidsbegränsad till: 2019-09-30

Ansökan
Ansök senast: 2018-12-17
Referensnummer: A830826

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson
Anna Möller
Chef för Tillväxtavdelningen
0709-915156
anna.moller@vellinge.se

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!