Lundberg Arkitektur söker handläggare/ uppdragsansvarig - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

14 Jun 2018

Lundberg Arkitektur söker en handläggande eller projektansvarig arkitekt som vill arbeta med allt från gestaltning i tidiga skeden till detaljprojektering. Arbetsområdet sträcker sig från nybyggnad och renovering till byggnadsvård och projekteringsledning. Till största delen arbetar vi med bostäder i någon form.

Vi söker dig
Vi söker dig som gillar att arbeta med olika typer av uppgifter. Du har inget emot att variera mellan gestaltning och administration och vill gärna vara med och skapa nya projekt från allra första början. Men du gillar också att projektera och hjälper gärna andra gruppen.

Lundberg Arkitektur / Södra Studion
Vi är ett mindre arkitektkontor i utvecklingsfasen som startades 2014. Därför blir du viktig på många sätt. Här får du möjlighet att vara med och skapa och utveckla både arkitekturen och organisationen. Vi är en del av Södra Studion som tillsammans är 18 personer under samma tak. De flesta är arkitekter och delar i första hand det sociala livet så som fika, fest och studieresor. Men vi samarbetar också professionellt vid behov.

Skicka CV och/eller portfölj till asa.lundberg@lundark.se

Se mer om oss på http://www.lundbergarkitektur.se/

Lundberg Arkitektur