Landskapsarkitekt till NCC - Solna - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

12 Mar 2018

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; framåtanda, ärlighet, tillit och respekt.

Här är dina nya utmaningar
I din roll som Landskapsarkitekt hos oss jobbar du med allt från gestaltning och projektering till strategisk utveckling. På NCC har du en unik möjlighet att jobba med projekt i hela kedjan från anbud och markanvisningstävlingar till uppföljning/eftermarknad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att stötta och utveckla NCC:s projekt för att skapa det bästa möjliga resultatet i varje enskilt projekt inom ditt specialistområde. Våra projekt består av nyproduktion och renovering av bostäder, kommersiella och offentliga fastigheter, infrastruktur, anbud samt markanvisningstävlingar.

Du jobbar tillsammans med andra professioner samt självständigt i uppdrag. Det kan vara gestaltning och projektering av t.ex. bostadsgårdar och torg, infrastrukturprojekt, utredningar och utveckling av tidiga koncept, och som specialiststöd och granskare till NCC:s olika affärsområden.

Vi håller på att bygga upp ett team av specialister inom Landskapsarkitektur och söker en bidragande deltagare och vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att ta ansvar.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du har en master- och/eller yrkesexamen inom landskapsarkitektur eller likvärdig utbildning. Goda kommunikativa egenskaper i både tal och skrift är viktiga. Du har även god vana av digitala verktyg; vi jobbar med AutoCAD och Revit och för presentationer, gestaltningsförslag med mera används Adobe-programmen.

Utöver det, ser vi att du har tidigare erfarenhet från någon av följande områden: projektering, produktion eller planarbeten. Erfarenhet av arbete som planarkitekt är meriterande.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring.

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av det hållbarhetsarbetet inom NCC. Hos oss är det du och vi tillsammans som påverkar din utveckling!

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas) med placering på NCC:s kontor i Solna. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering, Karin Österman de wall, 079-078 72 10, specialistchef Sebastian Lembke, 070-275 09 65. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-04-08.

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har drygt 120 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.

Ansök här