15 Mar 2017

Huddinge är en stor och växande Stockholmskommun med mer än 100 000 invånare. Här pågår en kraftfull utveckling som påverkar hela regionen. Här skapar vi goda livsmiljöer och ett växande näringsliv. Vi planerar, utvecklar och bygger ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. När du arbetar med samhällsbyggnadsfrågor i Huddinge har du en viktig roll i en större helhet. Vi sätter ramarna för samhällsutvecklingen och har ansvar från idé till genomförande. Ett nära samarbete mellan olika kompetenser är en av våra framgångsfaktorer. Vi arbetar också nära beslutsfattarna, politikerna, och den starka utvecklingen i kommunen ger ett stort fokus på samhällsbyggnadsfrågorna. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare och nu behöver vi bli fler. Läs mer på www.huddinge.se/samhallsbyggare

Placering:
Huddinge

Bransch:
Teknik, Naturvetenskap

Antal tjänster:
2

Trafik- och landskapssektionen
Trafik- och landskapssektionen på samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för planering av den offentliga miljön (parker, lekplatser, torg m.m.) och trafikplanering samt mobility management. Vidare ansvarar sektionen för planering, projektering och byggande av kommunens parker/lekplatser och annan offentlig miljö. Vi arbetar med frågor inom gestaltning, tillgänglighet för personer med nedsatt funktionsförmåga och hållbara offentliga miljöer med fokus på attraktivitet, trygghet och hållbara transporter.

Landskapsarkitekt – rollbeskrivning
Som landskapsarkitekt deltar du i arbetet med detaljplaner där du ansvarar för park, lekplats, gestaltning av offentlig miljö m.m. Du handlar upp gestaltningsprogram alternativt granskar sådana som andra gjort. Du deltar också i samhällsbyggnadsavdelningens arbete med att ta fram utvecklingsplaner och planprogram för olika områden i kommunen . I det arbetet ansvarar du för utformningen av den offentliga miljön såsom park, lekplats m.m.

I arbetet ingår även att besvara remisser och muntliga föredragningar för politiker, medborgare m.fl.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt och som gärna har flera års arbetslivserfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har arbetat med stadsplanering inom kommunal verksamhet och har varit med om att ta fram utvecklingsplaner och planprogram för stora stadsbyggnadsprojekt eller inom infrastruktur.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du är kreativ och driver självständigt dina processer. Du är omtänksam, rak och tydlig i din kommunikation och agera lugnt och samlat under stressade förhållanden. Du har helhetssyn, ser sammanhang och löser problem.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Huddinge Kommun med Experis Engineering. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Tomas Löfgren på telefon 08-764 2585.

Välkommen med din ansökan!

Ansök
Sista ansökningsdag
2017-04-13

Ansök

Jobb ID: 18812

Kontaktinformation
Om jobbet
Tomas Löfgren
Telefon +46 8 764 25 85
Tomas.Lofgren@se.experis.com

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:
info@se.experis.com
eller på telefon 020- 725 725

Vi har öppet vardagar 08-17