Kreativ och formsäker marknadsansvarig till Tema - Stockholm - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

13 Sep 2017

Vill du vara med att sätta tonen för vår arkitektverksamhet? Som marknadsansvarig på Tema, en del av koncernen Projektengagemang, blir du delaktig i att långsiktigt utveckla och stärka vår position på marknaden. Vi söker dig som har erfarenhet inom marknad och kommunikation som exempelvis marknadskoordinator, marknadsansvarig eller kommunikatör.  Du är en kreativ och formsäker person som tycker om att arbeta både med grafisk produktion och kommunikation i form av text och bild.
Arbetet erbjuder stor variation och eget ansvar. Du rapporterar till VD på Tema och verkar i samarbete med koncernens centrala marknadsavdelning.

Du blir placerad på vårt kontor på Kungsholmen i  och kommer att arbeta med följande områden:

– Upprättande av marknadsplan samt ansvarig för uppföljning av marknadsmål
– Redaktör och utveckling av intranät, hemsida och sociala medier
– Producera grafiskt material som till exempel presentationer och trycksaker
– Projektleda kundevent

Kvalifikationer och egenskaper
Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom marknadsföring och kommunikation och är van att planera och strukturera ditt eget arbete. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter.

Vi tror dessutom att du är:

  • Formstark och har erfarenhet av grafisk produktion och bildredigering
  • Van skribent med god stilistisk förmåga
  • Energisk, driven och strukturerad
  • Utbildad på relevant högskola, Berghs eller motsvarande Van att arbeta med Adobe Creative Suite, Office-paketet och WordPress

Om Tema
Tema är ett väl etablerat företag på marknaden med 150 medarbetare inom arkitektur och samhällsbyggnad. Vi är sedan 2016 ett dotterbolag inom koncernen Projektengagemang – en av Sveriges största konsultkoncerner inom arkitektur och teknik. Koncernen har idag över 1 000 medarbetare på cirka 35 orter i Sverige.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, vi startar intervjuer löpande. Har du frågor, kontakta Teresia Nielsen, teresia.nielsen@pe.se, 070-885 84 16.