Kreativ ledare och uppdragsansvarig arkitekt till Tengbom i Linköping - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

14 Nov 2017

Vision
Tengbom rankas som ett av världens mest innovativa* arkitektkontor och är dessutom ett av världens äldsta. Vi är humanister och drivs av att skapa magisk, långsiktigt värdefull arkitektur som gör världen till en bättre plats. Vårt arkitektoniska erbjudande innefattar allt, från gestaltning till planering och projektering, och vi samskapar oss framåt tillsammans med varandra, med våra kunder och brukare. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team i Linköping.

Tengbom siktar på att bli marknadsledande i Linköpingsregionen. Nu söker vi dig som vill driva innovation och utveckling av vårt arkitektoniska erbjudande, både lokalt och tillsammans med resten av Tengbom på en nationell och global arena. Vi ser att du behöver minst sju års erfarenhet för denna roll samt erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med kund. Du är strategisk relationsbyggare som engageras av kvalitet och förflyttning av både team och affär. Du tror på kraften i den kollektiva intelligensen och vill skapa möjligheter för magisk arkitektur.

Vi drömmer om dig som…

  •  Är en engagerad arkitekt med minst sju års erfarenhet
  •  Är en utvecklingsdriven entreprenör med viljan att överträffa våra kunders förväntningar och förflytta både deras och vår affär
  •  Har erfarenhet av kvalitativa, konceptuella lösningar med förankring i samhällets, kundens och brukarens behov
  •  Vill vara en inspirerande och delegerande ledare med förmågan att driva kreativa processer

Om arbetsgivaren
Tengbom Linköping är ett mångfacetterat och engagerat team av människor i olika åldrar och från olika delar av världen. Just nu ser vi fram emot att få välkomna kunder och medarbetare till våra helt nya lokaler på Tanneforsgatan.

*2016 utsågs Tengbom till det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar Tengbom med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se. Skicka din portfolio tillsammans med din CV.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast den 26:e november. Vi tar inte emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Stahl på telefon 072-337 74 55 eller e-post pernilla@telinrekrytering.se

Arbetsgivare:
Tengbom

Rekryteringsområde:
Tjänstemän

Uppdragstyp:
Rekrytering

Område:
Bygg/anläggning

Ort:
Linköping

Platser:
1

Sista ansökningsdag: 2017-11-26

Ansök nu

Tengbom