Kompetens och karriär - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

För andra året i rad presenterar vi våra samlade kurser och program i vår kompetenskatalog, denna gång för läsåret 2017/2018. Alla våra kurser och program hittar du även här – bland dem flera populära klassiker, men även ett par nya guldkorn. Några nyheter: vår utbildning i fyra olika block för nyanlända arkitekter, Framgångsrika affärer med LOU och kostnadsfria karriärtjänster för dig som medlem. Scrolla ned, klicka dig vidare till våra fackliga- och professionskurser eller vårt professionsprogram och anmäl dig enkelt här på webben.

Våra kurser och program är under ständig utveckling med nya föreläsare och ämnen, allt för att du som deltagare ska hålla dig uppdaterad om det senaste inom branschen. En enkät gjord av undersökningsbolaget Evidens visar att kundnöjdheten med vår professionsutveckling är mer än 80 procent!  

Läs eller ladda ned hela kompetenskatalogen här


Våra kurserVåra proffsprogram


Var du än befinner dig i karriären kan du ta nästa steg med vår professionsutveckling. De tre fristående delarna ger dig den kunskap och det stöd du behöver för att växa i din yrkesroll, oavsett om du jobbar privat eller offentligt, som chef eller medarbetare. Läs mer och anmäl dig här!


Våra karrärtjänster