Kompetens - Sveriges Arkitekter

Alexandra Hagen, VD på White, föreläser på Steg 2 i Malmö. Foto: Aija Svensson.

Vårens kurser inställda – digitala kurser istället

På grund av den rådande pandemin är vårens vanliga kurser uppskjutna på obestämd tid. Men nu har du möjlighet att gå digitala kurser istället.

Sveriges Arkitekter har beslutat att ställa in all kursverksamhet under vårterminen. Beslutet grundar sig på välvilja för alla berörda parter samt på Folkhälsomyndighetens riktlinjer och restriktioner för resor och möten för att undvika smittspridning. Vi beklagar de ändrade förutsättningarna och vår utgångspunkt är att kurserna ska genomföras i höst. Vi återkommer så fort som möjligt med mer information och datum. Har ni inte redan sett så finns alla inspirerande föreläsningar från Arkitekturgalan här. Inom kort hoppas vi även släppa ett par digitala kurser, håll utkik i nyhetsbrev och på webben.

Hör gärna av dig till oss med frågor eller förslag på kurser du vill att vi erbjuder – mejla till kompetens@arkitekt.se.


Sveriges Arkitekters kurser och program hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll som arkitekt. Vi erbjuder dig som medlem vidareutbildning med fokus på det som rör professionen, det vill säga yrkesrollen i sig. Du kan välja mellan program och kurser, men även seminarier, nätverksstöd, rådgivning med mera. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra kompetensutbudet. Allt för att du som deltagare ska kunna hålla dig uppdaterad om branschen – och kunna bidra med att utveckla och lyfta den.

Professionsprogram

Sveriges Arkitekter erbjuder program för professionsutveckling som får dig att du växa i din yrkesroll. De tre fristående stegen ger dig den kunskap och stöd du behöver, oavsett om du jobbar privat eller offentligt, som chef eller medarbetare.

Fackliga kurser

Är du en av våra fackligt förtroendevalda? Då erbjuder vi kursen facklig grundkurs. Den ger dig grundläggande kunskap i fackliga frågor – allt för att du ska känna dig trygg i din fackliga roll och kunna hantera ditt uppdrag som förtroendevald på arbetsplatsen.

Kurser för alla

Vi håller även kurser som är öppna för alla våra medlemmar, bland annat Starta-eget kurser och kortare seminarier om till exempel lönesamtal.

Alla aktuella aktiviteter finns i kurskalendern längre ner på sidan.

Har du frågor som rör kompetens och karriär?

Du hittar svaren i vårt forum.