Intressanta Hus söker arkitekt- Stockholm eller Västerås - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

14 Nov 2017

Som arkitekt på Intressanta Hus får du en stor roll i att fortsätta utveckla och bibehålla vår position i det övre segmentet. Du arbetar i ett nära samarbete med våra säljare och övriga kollegor för att tillsammans skapa det optimala huset för våra kunder.

Om rollen
Du har ett nära samarbete med våra konstruktörer för att skapa husen så produktionssmart som möjligt både vad gäller tillverkning samt montage.

  • Du är duktig på att hitta smarta lösningar som överstiger kundens förväntningar samt ligger inom ramen för kundens budget.
  •  Du ansvarar och utvecklar vårt sortiment av huskollektion med fokus på smarta lösningar med hög design.
  •  Du ritar skisser, A-ritningar i form av avtalsritningar, Byggritningar samt bygglovsritningar
  •  Du gillar att ritprocessen kan ta olika vägar och drivs av att komma i mål.
  •  Du utvecklar och tar fram nya detaljritningar för våra hus.
  •  Du är nyfiken och tänker utanför ”boxen”

Vi söker
Vi söker en driven och kreativ arkitekt som vill jobba med villor och mindre projekt, både i modern och klassisk tappning. Du har förmågan att kombinera funktion tillsammans med design och skapa en gedigen känsla i våra hus. Du har tidigare erfarenhet av villor och mindre projekt samt en relevant utbildning inom arkitektur, gärna med byggteknisk bakgrund. Du har erfarenhet och förmåga att på plats på tomten se det optimala huset med tanke på typografi, väderstreck och omgivning. Du har goda kunskaper i Archicad, Revit, Autocad, Sketch-up eller liknande program.
Som person är du kreativ, lyhörd självgående samt social. Du har ett sinne för gestaltning och kan förmedla och motivera dina idéer övertygande både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande arbetsplats som kombinerar kreativitet och innovation med beprövad erfarenhet och teknisk kompetens. Intressanta Hus är i en spännande utvecklingsfas där vi förvaltar ett flertal nya spännande projekt i olika faser. Vi har vårt huvudkontor i Västerås och ett kontor vid Tegnérlunden i Stockholm. Vi finns även i Malmö, Jönköping och Leksand.

Placering
Stockholm eller Västerås

Skicka intresseanmälan och enkelt CV till info@intressantahus.se.

Sista ansökningsdag: 10 december

Läs mer om oss på intressantahus.se