Inredningsarkitekt till Tengbom Linköping - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

11 Aug 2017

Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill utveckla Tengbom Linköpings erbjudande och kollektiva intelligens inom inredningsarkitektur tillsammans med oss.

Välkommen till Tengboms kontor i Linköping. Här blir du del av ett sammansvetsat team på 21 medarbetare som jobbar med byggnadsarkitektur, landskap och inredning. Sedan 1970-talet, då vi vann första pris i en tävling om Universitetssjukhuset, har vi drivit projekt inom allt ifrån vård, skola, bostäder, kontor och handel till stadsbyggnad och industri.

Vår superkraft är vår kultur. Tengbom Linköping är ett kul, mångfacetterat team av människor i olika åldrar och med varierat ursprung. Vi umgås gärna utanför kontorstid och närmar oss de flesta av våra nya projekt genom att samskapa fram idéer och tidiga koncept – gärna i workshopformat. Just nu ser vi fram emot snart att få välkomna kunder och medarbetare till helt nya lokaler på Tanneforsgatan.

Kvalifikationer
Vi söker en kompetent och mångsidig medarbetare som precis som vi tror på kraften i den kollektiva intelligensen. Du är en engagerad inredningsarkitekt som vill utveckla kontorets erbjudande inom inredningsarkitektur tillsammans med oss. Med driv och ett nyfiket, flexibelt förhållningssätt tillför du nya perspektiv till vår förflyttningsresa. Du har stort intresse för att organisera och driva projekt. Hos oss gestaltar du interiöra miljöer inom allt från kontor, hotell och restaurang, till vård, skola och olika typer av offentlig miljö.

I vår verksamhet i Linköping finns ytterligare en inredningsarkitekt som du kommer att arbeta tätt ihop med. Tillsammans med Tengboms resterande 10 kontor utgör vi däremot Sveriges största team inom inredningsarkitektur. Precis som inom alla våra kompetenser driver vi koncerngemensam utveckling i nätverks-, tävlings- och projektsammanhang.

Vi drömmer om dig som…
Har 2 – 5 års erfarenhet som inredningsarkitekt och relevant högskoleutbildning
Är en trygg användare av exv Revit, Sketch-up och Adobe
Har kunskap och tidigare erfarenhet av LOU
Brinner för nytänkande, hållbar och kvalitativ gestaltning i stora som små uppdrag
Alltid har målet att både möta och överträffa våra kunders förväntningar
Är en nätverksbyggare som gillar att utveckla långsiktiga relationer
Vill samskapa såväl med medarbetare som med kunder och brukare
Om arbetsgivaren

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är det stora företaget med det lilla kontorets nyfikenhet och personlighet, med viljan att göra världen till en bättre plats att leva i. Med 570 medarbetare i Sverige och Finland har vi lika många perspektiv på vad arkitektur är, vilket är vår största tillgång.

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar Tengbom i Linköping med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Sök tjänsten genom att registrera ditt CV, vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Stahl från och med v. 32 på telefon 072-337 74 55 eller e-post pernilla@telinrekrytering.se

Arbetsgivare:
Tengbom

Rekryteringsområde:
Tjänstemän

Uppdragstyp:
Rekrytering

Område:
Bygg/anläggning

Ort:
Linköping

Platser:
1

Sista ansökningsdag:
2017-08-31

Ansök nu