Almedalen - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

I år är det valår och Almedalsveckan 1-8 juli kommer att vara viktigare än någonsin. Arkitekturträdgården kommer att vara öppen söndag till fredag under veckan och det kommer precis som tidigare att vara möjligt att hyra tider i trädgården på Strandgatan 16. Är du intresserad av tider på Almedalens hetaste arena för arkitektur och samhällsbyggnadsfrågor är du välkommen att höra av dig till Lena Engelbrekt.

Priser per tid (50 minuter):
27 000 kr (medlem i Sveriges Arkitekters företagarservice)
32 000 kr (ej medlem i Sveriges Arkitekters företagarservice)

I priset ingår teknik och ljud med tekniker på plats. Alla programpunkter filmas och livestreamas på vår webb, där de också går att se i efterhand.

I trädgården finns värmare vid kyligt väder, den är också tillgänglighetsanpassad och kan nås med rullstol. Det kommer att finnas hörslinga för personer med hörselnedsättning.

På plats hjälper vi till med iordningställande inför seminariet, presentationer, värdskap för paneldeltagare med mera och ser till att det finns kaffe och vatten för alla besökare.

Sveriges Arkitekter marknadsför Arkitekturträdgården i flera kanaler. Som partner syns du med namn och logotype både i våra digitala kanaler och på plats.


Arkitekturträdgården 2017


Vår arkitekturträdgård i Almedalen fortsätter att vara den ledande samlingsplatsen för arkitektur under politikerveckan i Visby. 2017 var den större än någonsin med fler seminarier och rekordmånga besökare. Även utanför Arkitekturträdgården fick de frågor vi driver stort utrymme.