Opportunity Space Festival i Malmö - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Datum

2017.08.22 - 2017.09.02

Opportunity Space Festival är tolv dagar med fria uppträdanden, workshoppar och diskussioner. Målet är att sammanföra människor med olika bakgrunder så att de får träffa varandra, bygga på sina färdigheter eller ta sig in på arbetsmarknaden. Aktiviteterna kommer att pågå i en specialdesignad paviljong som har valts ut genom en internationell designtävling.

Festivalen handlar om att hitta svar, pröva nya saker, lära sig genom att utöva och få kontakt med människor du aldrig hade trott att du skulle träffa. Gå på en hiphopworkshop eller pröva på att ståuppa med öppen mikrofon. Få råd om hur du startar ett företag eller fixar den superviktiga anställningsintervjun. Berätta för oss om det värsta jobb du någonsin har haft eller sätt dig och prata med någon helt okänd i 10 minuter om immigration. Hitta din möjlighet.

Festivalen kommer att ha program i tre kategorier: 1) Jobb, färdigheter och entreprenörskap, 2) Kulturellt och matkulturellt utbyte och 3) Den inkluderande staden. Programmen kommer att pågå dagligen mellan 13.00 och 19.00 i paviljongen och Amiralsstadens lokal på Kopparbergsgatan 4, strax söder om parken.

Läs mer och ladda ned programmet