ETTELVA Arkitekter rekryterar erfaren arkitekt med kompetens inom dagljusberäkning samt landskapsarkitekt - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

6 Sep 2018

Vi bygger omtanke i en föränderlig värld.

Brinner du för omtänksam och värdeskapande arkitektur? Har du stor erfarenhet av byggnadsprojektering och logistikprojekt?

Hos oss på ETTELVA Arkitekter har vi en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa som arkitekt. De senaste 10 åren har vi expanderat stadigt och utvidgat vår krets av nöjda och återkommande beställare. Under expansionen har vi strävat efter att behålla det lilla kontorets sammanhållning med medarbetare som visar stor omtanke för varandra.

ETTELVA Arkitekter söker nu två kreativa, drivna och engagerade medarbetare som vill bygga vidare på våra goda relationer med beställare.

Vi letar efter en handläggande eller uppdragsansvarig arkitekt med mer än fem års arbetslivserfarenhet på arkitektkontor. Kompetens inom dagsljusberäkning och goda kunskaper i Archicad är meriterande.

Vi söker även en erfaren uppdragsansvarig landskapsarkitekt med förmåga att självständigt driva projekt. Du vill skapa en hållbar stadsutveckling och arbeta med att utveckla de gröna och blå värdena i våra uppdrag. Hos oss finns möjligheten att arbeta mer strategiskt med hållbarhetsfrågor i större områdesstudier och mer detaljerat med utformning av bostadsgårdar, offentliga miljöer och dagvattenlösningar i olika projekt.
Vi letar efter en landskapsarkitekt med minst 8-10 års erfarenhet som vill vara med och starta upp landskapsverksamheten hos oss. Det finns stora möjligheter att vara med och utforma tjänsten. Arbetet förutsätter en hög visualiserings-, samarbets- och kommunikationsförmåga och vana att självständigt driva komplexa projekt och handleda medarbetare. Arbetserfarenhet från både kommunal och privat sektor är meriterande, liksom vana att arbeta i ArchiCAD och AutoCAD.

Välkommen att skicka din ansökan till work@ettelva.se. Kontakta vår personalchef Sofia Liljestrand om du har några frågor: 076-502 03 39, sofia.liljestrand@ettelva.se. Vi ser fram emot att höra av dig!

Läs mer om oss här