Efem arkitektkontor söker nya medarbetare - Göteborg - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

3 Okt 2017

Efem är ett arkitektkontor i Göteborg med inriktning på ekologiskt och socialt hållbar arkitektur. Vi vill förstärka vårt team med en handläggande arkitekt och en medverkande arkitekt med visualiseringskunskaper.

Handläggande arkitekt
Vi söker en arkitekt med minst fem års erfarenhet i yrket.
Som handläggande arkitekt kommer du att arbeta med alla skeden i projekt, från skisser och utredningar i tidiga skeden till färdigprojektering av byggnader. Du ansvarar för kontakter med kunden och med andra konsulter. Du arbetar självständigt med ett stort eget gestaltningsansvar. Du leder andra och har ansvar för att hålla projektets budget och avtal.

Du ska ha erfarenhet av att jobba i alla skeden av processen, från skiss till färdiga bygghandlingar. Du ska ha minst några års erfarenhet av att handlägga projekteringsuppdrag. Du är driven och säker på din gestaltningsförmåga, du är kvalitetsmedveten och har en god social och kommunikativ förmåga.

Vi är ett litet men växande kontor och vi vill att du är intresserad av att spela en aktiv roll i företagets utveckling. Du delar våra värderingar om att vilja bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Du har en förmåga att motivera och leda andra och att bidra till en kreativ och positiv arbetsmiljö.

Du måste kunna jobba obehindrat i AutoCad Architecture. Vi jobbar huvudsakligen i Revit. Goda kunskaper i Revit är därför meriterande.

Medverkande arkitekt med visualiseringskunskaper
Vi söker en arkitekt som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av arkitektyrket och som gillar att arbeta med visualisering.

Du är säker på din gestaltningsförmåga, du är ansvarstagande och bra på att samarbeta. Som medverkande arkitekt kommer du att vara delaktig och spela en viktig roll i de flesta av kontorets projekt. Utöver att arbeta med projektering och utformning av handlingar kommer du att ha delansvar för skissuppdrag, utredningar och visualiserings- och presentationsuppgifter.
Vi är ett litet företag där alla medarbetare tar ett stort eget ansvar, och vi är måna om att ta tillvara varje medarbetares kompetens och intressen. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget och styra inriktningen på dina arbetsuppgifter.

Du ska ha goda kunskaper i AutoCad Architecture, Sketchup och Adobesviten, samt i VRay eller andra liknande renderingsprogram. Goda kunskaper i Revit är meriterande.

Om Efem arkitektkontor
Efem arkitektkontor grundades 1974 och har sedan arbetat med en tydlig inriktning på ekologiskt och socialt hållbar arkitektur. Efter en generationsväxling 2014 består kontoret av fyra arkitekter. Vi är nyinflyttade i ljusa och fina lokaler alldeles intill Järntorget i Göteborg.

Vi arbetar för en långsiktigt hållbar arkitektur som ger ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt. De byggnader och miljöer vi utformar ska vara resurseffektiva och omsorgsfullt utformade. Vi värnar om platsens sociala och historiska sammanhang. Vi strävar i varje projekt efter ett gott samarbete präglat av lyhördhet och prestigelöshet.

Idag jobbar vi huvudsakligen med nyproduktion av bostäder och omsorgsboenden, men också med olika typer av ombyggnadsprojekt, detaljplanering och miljösamordning. Läs mer om oss på vår hemsida, www.efemarkitektkontor.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan!
Skicka CV, personligt brev och portfolio till jobb@efemarkitektkontor.se
Urval och intervjuer sker löpande.